rustiek eiken meubelpanelen

rustiek eiken

Mooie rustiek eiken meubelpanelen bestelt u bij QATRINA 

Rustiek eiken meubelpanelen bestelt u eenvoudig en snel online bij QATRINA. Ons hout is uitsluitend in massief verkrijgbaar: wij leveren geen fineer.
Wij leveren massief houten meubelpanelen en tafelbladen, tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Bestel gemakkelijk ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen op maat. Leverbaar in praktisch elke gewenste afmeting.
Wij werken met hoogwaardige houtbewerkingsmachines, zodat ook moeilijke vormen over het algemeen geen probleem zijn. Neemt u gerust even contact met ons op voor extra informatie.

Fraaie rustiek eiken meubelpanelen bestelt u zeer eenvoudig en voordelig in onze online webshop. Wij leveren naast rustiek eiken ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken op maat.
Maar ook voor heel veel andere houtsoorten bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek hiervoor even onze website.

De allerbeste kwaliteit, een gegarandeerd duurzame productie, concurrerende prijzen, en FSC gekeurd. Bij QATRINA is dit allemaal heel gewoon.

U kunt bij ons massief houten panelen in doorgaande lamellen en in vingerlas, tot een dikte van maximaal 40 mm. massief bestellen. Standaard leveren wij verschillende diktes. Tussenliggende diktes zijn mogelijk  op aanvraag.

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken meubelpaneel

Prachtig massief eiken, maar ook andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat 

Bestel online vanuit uw luie stoel eiken panelen en (tafel)bladen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het mooie kopshout.
Doorgaande lamel en vingerlas is online verkrijgbaar tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Kopshout is online te bestellen tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Maar op aanvraag leveren wij ook langer en breder: panelen in vingerlas en kopshout tot wel zeven meter lang.
Massief houten panelen in doorgaande lamel met een lengte van meer dan 3,5 meter, is vaak lastig. Soms lukt het ons deze toch te bemachtigen, dus neem voor de zekerheid even contact met ons op.

Legio mogelijkheden: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het voordelig op maat !
Gaat u eens naar onze website, of neem contact met ons op per mail of telefoon.

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken meubelpanelen ?