rustiek eiken meubelpanelen op maat

rustiek eiken

Rustiek eiken meubelpanelen op maat bestelt u bij QATRINA 

Rustiek eiken meubelpanelen op maat bestelt u gemakkelijk en voordelig online in onze webshop. Wij leveren helaas geen fineer, maar alleen massief hout.
Bij QATRINA bestelt u naast massief houten meubelpanelen ook tafelbladen. Alles op maat tot op de mm. nauwkeurig.

Bestel gewoon wat u nodig heeft: ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen op maat. Verkrijgbaar in praktisch iedere gewenste afmeting.
Wij werken met professionele houtbewerkingsmachines. Zodoende kunnen ook hele moeilijke/lastige vormen gerealiseerd worden. Mocht u hier meer informatie over willen, neem dan even contact met ons op.

Onze mooie rustiek eiken meubelpanelen op maat bestelt u helemaal zelf in onze online webshop. Naast rustiek eiken, kunt u bij ons ook online foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken op maat bestellen.
Maar ook voor heel veel andere houtsoorten bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek hiervoor even onze website

De allerbeste kwaliteit, een duurzame productie, zeer concurrerende prijzen, en FSC gekeurd. Allemaal standaard bij QATRINA.

Massief houten panelen kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas, tot een dikte van maximaal 40 mm. Ons hout is standaard leverbaar in verschillende diktes, maar ook tussenliggende diktes zijn (op aanvraag) mogelijk.

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken meubelpaneel

Mooi massief eikenhout, maar ook veel andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het allemaal op maat 

Bestel eenvoudig online vanaf de bank thuis uw eiken panelen en (tafel)bladen in doorgaande lamellen, in vingerlas of in het prachtige kopshout.
Doorgaande lamel en vingerlas is online leverbaar tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter. Kopshout is online leverbaar tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Op aanvraag leveren wij ook veel langer en breder: panelen in vingerlas en kopshout kunnen wij tot wel zeven meter lang voor u maken.

Massief houten panelen in doorgaande lamel met een lengte van meer dan 3,5 meter, zijn niet altijd mogelijk. Soms lukt het ons deze toch te bemachtigen. Neem dus altijd voor de zekerheid even contact met ons op.

Foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, maar ook veel andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het allemaal gewoon op maat !
Bezoek onze website, of neem even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken meubelpanelen op maat ?