rustiek eiken keukentafel

rustiek eiken

Een mooie rustiek eiken keukentafel bestelt u heel voordelig en gemakkelijk bij QATRINA 

Al een tijdje op zoek naar een rustiek eiken keukentafel ? Van harte welkom bij QATRINA ! Wij leveren houten tafelbladen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig, maar ook stalen en houten tafelpoten en onderstellen. Zo stelt u heel gemakkelijk helemaal zelf uw nieuwe tafel samen, in de door u gewenste afmeting en vorm, en kiest u er zelf nog een stalen of houten onderstel bij.

Rechthoekig, rond, vierkant, ovaal of ellipsvormig: u bepaalt het helemaal zelf.
Met behulp van onze moderne houtbewerkingsmachines creëren wij de moeilijkste vormen voor u. Heeft u een dergelijke vorm in gedachten die u graag wilt (laten) realiseren ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

Een prachtige rustiek eiken keukentafel stelt u gewoon online samen in onze webshop. Naast rustiek eiken, leveren wij ook foutvrij/noestvrij en licht rustiek eiken. Maar ook andere houtsoorten dan eiken zijn op aanvraag mogelijk: kijk hiervoor even op onze website. Wij hebben daar het een en ander in een overzicht weergegeven.

Gunstig geprijsd, een milieuvriendelijke productie, hoogwaardige kwaliteit en uiteraard allemaal FSC gekeurd. Alles standaard bij QATRINA.

Onze massief houten tafelbladen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen, en in vingerlas uitvoering. Leverbaar in massieve uitvoering tot maximaal 40 mm. dik in verschillende standaarddiktes. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag. Ook kops tafelbladen bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Bij QATRINA stelt u dus heel eenvoudig zelf uw nieuwe tafel samen !

 

 

 

rustiek eiken

Rustiek eiken

Mooi massief Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten: bij QATRINA bestelt u het allemaal op maat !

Stel eenvoudig en voordelig zelf uw nieuwe keukentafel samen op onze website. Wij leveren houten tafelbladen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering, maar ook een kopshout tafelblad bestelt u gewoon online bij QATRINA.
Tafelbladen in doorgaande lamel en vingerlas leveren wij online tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meterLanger en breder is mogelijk op aanvraag.

Op onze website vindt u tevens een ruime keuze aan houten en stalen onderstellen. Mocht u hulp nodig hebben: neem dan even contact met ons op, want wij helpen u graag verder.

 

Bent u geïnteresseerd in een rustiek eiken keukentafel ?