rustiek eiken keukendeuren

rustiek eiken keukendeuren

Massieve rustiek eiken keukendeuren bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA !

QATRINA maakt ze tot op de millimeter nauwkeurig op maat: massieve rustiek eiken keukendeuren. Leverbaar in schitterend Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk. Wij leveren uitsluitend massief houten deuren: voor fineer verwijzen wij u graag naar een andere aanbieder.

Uw keuken of badkamer is wel een keer toe aan nieuwe deuren ? Denk dan ook eens aan onze rustiek eiken keukendeuren, want deze geven een warme, gezellige sfeer en dat kunnen de meeste keukens en badkamers best gebruiken. De keukendeuren leveren wij in twee verschillende uitvoeringen. U kiest uit een moderne vlakke uitvoering of de wat meer nostalgische paneeldeuren. Deze zijn opgebouwd uit massieve houten panelen en afgewerkt met een massief houten rand.

De deuren worden allemaal voorzien van onzichtbaar in gefreesde stalen strippen, waardoor wordt voorkomen dat ze na verloop van tijd krom kunnen gaan trekken. U ziet er aan de buitenkant niets van, want ze worden geheel in de deuren weggewerkt. Onze producten zijn zonder uitzondering milieuvriendelijk geproduceerd en gemaakt van FSC gekeurd hout. Een waarborg voor een verantwoord bosbeheer en uitsluitend de beste houtkwaliteit.

Massief eiken keukendeuren leveren wij in drie kwaliteiten: de deuren zijn in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken te bestellen. Rustieke deuren zijn ook in een fijnbezaagde uitvoering verkrijgbaar: door het gebruik van een lintzaag wordt het oppervlak extra ruw gemaakt. Op aanvraag leveren wij deuren in andere houtsoorten: neem hiervoor even contact met ons op of kijk bij het overzicht op de website: klik hier.

 

 

 

rustiek eiken keukendeuren

rustiek eiken keukendeuren

 

Desgewenst kant en klaar geleverd: het kan bij QATRINA ! 

Negen van de tien aanbieders leveren uitsluitend ‘kale’ deuren, maar wij gaan verder dan dat: u kunt er voor kiezen de sparingen voor de scharnieren er al door ons in te laten frezen en een professioneel aangebrachte beschermende afwerking met een houtolie of lak is ook mogelijk. De deuren zijn zo kant en klaar en gereed om op te hangen.

Iedere denkbare afmeting is mogelijk: het maakt niet uit of het nou ‘standaard’ IKEA deuren moeten worden, of hele grote of hele kleine deuren. Neem contact met ons op en laat u verrassen, want bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken keukendeuren ?