rustiek eiken keukendeuren op maat

rustiek eiken keukendeuren op maat

Gemakkelijk online bestellen: rustiek eiken keukendeuren op maat

Prachtige vol massief rustiek eiken keukendeuren op maat ? Bij QATRINA bestelt u ze gewoon online vanaf de bank thuis ! Uitsluitend de allerbeste kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Meer sfeer in uw keuken ? Dan zou u eens aan onze rustiek eiken keukendeuren op maat moeten denken. Standaard leverbaar in een fraaie vlakke uitvoering, maar ook als paneeldeuren verkrijgbaar. De deuren zijn vervaardigd uit FSC gekeurd hout en gegarandeerd duurzaam geproduceerd.

Keukendeuren in andere houtsoorten dan eiken zijn eventueel ook mogelijk: klik hier voor het overzicht van de andere leverbare houtsoorten of neem voor meer informatie even contact met ons op.

Op den duur kan massief hout gaan kromtrekken. Om dit te voorkomen frezen wij stalen strippen in de deurtjes. Dit is niet te zien: de strippen worden geheel in de deurtjes weggewerkt. Eiken keukendeuren zijn bij ons te bestellen in drie kwaliteiten: foutvrij/noestvrij, licht rustiek, rustiek eiken. U kunt bij de laatste versie eventueel ook nog kiezen voor een fijnbezaagde uitvoering, waardoor de deuren een extra robuuste uitstraling krijgen.

Hieronder in het kort de verschillende mogelijkheden:

  • Noestvrij/foutvrij eiken wordt door onze producenten exclusief op kleur en structuur uitgezocht. Dit hout bevat zeer weinig tot geen noesten.
  • Licht rustiek eiken bevat kleinere noesten. Hierdoor krijgt het hout wat meer structuur.
  • Rustiek eiken oogt ruig: meerdere en grotere noesten en scheurtjes zijn geoorloofd.
  • Fijnbezaagd rustiek eiken oogt nog ruiger, omdat het met een lintzaag is bewerkt en zo een heel ruw oppervlak ontstaat.

 

 

 

rustiek eiken keukendeuren op maat

Rustiek eiken keukendeuren op maat

 

Helemaal op maat voor u gemaakt: prachtige massief houten deuren

Naast het leveren van maatwerk kunnen wij nog meer: zo kunnen wij bijvoorbeeld de sparingen voor scharnieren al voor u in frezen, en kunt u de deuren ook alvast laten behandelen met een professionele twee componenten houtolie of lak. Zo hoeft u er zelf niets meer aan te doen en zijn de deuren klaar om gemonteerd te worden.

Iedere denkbare afmeting kunnen wij voor u maken, dus mocht u speciale wensen hebben: neem dan even contact met ons op, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken keukendeuren op maat ?