rustiek eiken bladen

rustiek eiken

Mooie rustiek eiken bladen bestelt u voordelig online bij QATRINA 

Sfeervolle rustiek eiken bladen nodig ? Bestel ze eenvoudig online bij QATRINA ! Wij leveren houten panelen, tafelbladen, keukenbladen en werkbladen op maat. Alles in vol massief hout: fineer leveren wij niet.

Rond, vierkant, rechthoekig, ovaal of ellipsvormig: het is allemaal mogelijk, in zo’n beetje elke afmeting.
Wij kunnen ook hele ingewikkelde vormen realiseren, omdat wij met de meest moderne machines werken. Neem dus even contact met ons op, als u zo’n ingewikkelde vorm zou willen laten maken.

Ga mee in de vooruitgang, en bestel uw rustiek eiken bladen heel gemakkelijk zelf online in onze webshop. Naast rustiek eiken leveren wij online ook foutvrij/noestvrij eiken en licht rustiek eiken.
Andere houtsoorten kunt u bij ons op aanvraag bestellen. Op onze website hebben wij voor u een overzicht geplaatst. Uitsluitend de allerbeste houtkwaliteiten, een milieubewuste productie, concurrerende prijzen, en alles FSC gekeurd. Bij QATRINA allemaal standaard.

Rustiek eiken bladen zijn te bestellen in vingerlas en in doorgaande lamellen, tot en met maximaal 40 mm. dik massief. Wij leveren vier standaarddiktes, maar ook andere diktes zijn op aanvraag mogelijk.

 

 

 

rustiek eiken blad

Rustiek eiken

QATRINA levert het allemaal op maat: massief Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten

Lekker thuis vanaf de bank zelf uw eiken bladen in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering bestellen. Heel gewoon bij QATRINA.
Online zijn de bladen in doorgaande lamel en vingerlas tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter leverbaar. Langer en breder is mogelijk op aanvraag: houten bladen in vingerlas kunnen wij leveren tot wel zeven meter lang.

Wij zijn van mening dat onze klanten een ruime keuze moet worden geboden: daarom leveren wij naast foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, ook nog veel andere houtsoorten. Alles op maat voor u gemaakt ! 

QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit

 

Bent u geïnteresseerd in onze rustiek eiken bladen ?