ronde tafel op maat

ronde tafel op maat

Een stijlvolle ronde tafel op maat van QATRINA

Wij maken uw ronde tafel op maat van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.

Uw ronde tafel op maat wordt speciaal op de door u aangegeven afmetingen voor u gemaakt. De basis van de tafel bestaat uit mooie, strakke fijn bezaagde eiken stroken, de zogenaamde lamellen.

Na verlijming van het blad laten wij uw ronde tafel op maat nog minimaal een week tot rust komen. Op deze manier kan al het overtollige vocht dat nog in het hout aanwezig is uit de tafel trekken.
Na droging wordt de speciaal voor u gemaakte tafel uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.

Als laatste wordt uw ronde tafel op maat opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is de tafel klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

ronde tafel op maat

ronde tafel op maat

 

Hoe breed zijn de stroken die in het massief houten tafelblad worden verwerkt ?

Wij leveren het blad van onze tafels met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De eiken houten tafelbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) bestaan uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

 

principe vingerlas

principe vingerlas

Het blad voor de eiken houten ronde tafel op maat is verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik massief tot 4 cm. dik massief.

 

Een houten tafel helemaal speciaal voor u op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig

Via het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website kunt u zelf de gewenste afmetingen invoeren. Dit kan tot op de millimeter nauwkeurig !.
Vervolgens selecteert u de dikte en maakt een keuze uit de verschillende extra opties.
Het systeem berekent aan de hand van de prijs per vierkante meter direct de prijs voor het eiken houten eettafel blad voor u uit. Simpeler kunnen we het voor u niet maken !

 

Een unieke ronde tafel op maat van QATRINA

Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm !.

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.

U kunt echter ook een keuze maken uit de door ons op de website aangeboden kant en klare houten tafels, die wij al voor onze klanten hebben samengesteld.

Via onze website leveren wij licht rustiek eiken tafels. Op aanvraag leveren wij ook foutvrij-, rustiek-, extra rustiek en eiken boomstamtafels. Heeft u liever een andere houtsoort ? Geen probleem, dat is ook mogelijk. Neem gerust even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een ronde tafel op maat ?