ronde salontafel

ronde salontafel

Bestel heel voordelig online een ronde salontafel bij QATRINA

Op zoek naar een ronde salontafel en geen zin in de meubelboulevard ? Van harte welkom bij QATRINA ! Wij hebben een groot aanbod van stalen salontafels en losse salontafelonderstellen. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden !

Naast kant en klare salontafels, bent u bij ons ook voor losse onderstellen aan het juiste adres. Bovendien behoort in veel gevallen maatwerk ook nog tot de mogelijkheden. Onze stalen salontafels en -onderstellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en afwerkingen. De meeste salontafels worden bij ons besteld in poedercoat zwart of wit, in fraai zilver antiek en in het sfeervolle old steel. Op aanvraag zijn de onderstellen ook leverbaar in rvs, koper, messing, nikkel, chroom, en black chroom. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de desbetreffende product pagina’s (klik hier).

Door professionals gelast en prachtig afgewerkt: een ronde salontafel van QATRINA is een ware aanwinst voor uw interieur ! De ronde salontafelonderstellen Hiske en Wiske bijvoorbeeld zijn verkrijgbaar in zowel een ronde als in een driekwart ronde uitvoering. Prima te combineren, doordat u ze eenvoudig over en onder elkaar schuift. Bij QATRINA bestelt u er vervolgens ook heel gemakkelijk een bijpassend tafelblad bij in onze webshop. Klik hier voor onze prachtige Slavonisch eiken tafelbladen op maat. Andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Voor salontafels compleet met een keramiek blad klikt u hier, en voor vragen kunt u het beste gewoon even contact met ons opnemen.

 

 

 

ronde salontafel

Ronde salontafel  en driekwartronde salontafel

 

Losse salontafelonderstellen, kant en klare salontafels, eventueel ook nog op maat gemaakt 

Kant en klare salontafelonderstellen, losse salontafelonderstellen: bij QATRINA vindt u het allemaal. Voor de afwerking kunt u een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Bent u op zoek naar een onderstel met afwijkende afmetingen ? Neem dan even contact met ons op, want in veel gevallen kunnen wij de onderstellen ook nog op maat voor u maken. Veel onderstellen worden besteld in poedercoat wit of zwart, in zilverantiek en in old steel. De onderstellen zijn op aanvraag echter ook nog verkrijgbaar in koper, nikkel, rvs, chroom, black chroom en messing, maar ook gewoon in een andere RAL kleur.

 

Bent u geïnteresseerd in een ronde salontafel ?