paneel op maat

paneel op maat

U zoekt een paneel op maat ? Van harte welkom bij QATRINA !

Een houten paneel op maat bestellen ? Bij QATRINA doet u dat gewoon online vanaf de bank thuis ! Naast massief houten panelen op maat, leveren wij ook keukenbladen, tafelbladen, bureaubladen en werkbladen tot op de millimeter nauwkeurig. Alles wordt bij ons op maat gemaakt: zogenaamde standaardafmetingen leveren wij niet. Wij leveren onder andere op maat gemaakte ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige houten panelen. Neem gewoon even contact met ons op, want ook voor de meest ingewikkelde vormen bent u bij ons aan het juiste adres.

Eiken panelen op maat worden bij ons gemaakt van het exclusieve en keiharde Slavonisch eiken. U heeft hierbij de keuze uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken panelen. Panelen op maat in een andere houtsoort zijn eventueel ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag buiten onze website om. De verschillende mogelijkheden hebben wij voor u op een rijtje gezet op onze website: klikt u hier voor de overige leverbare houtsoorten. Wij werken al lang samen met vaste leveranciers in Oost Europa. Hierdoor zijn wij in staat absolute top kwaliteit in combinatie met een lage prijs te leveren. Al onze houtproducten zijn uiteraard FSC gekeurd.

Panelen leveren wij in vingerlas, doorgaande lamellen en in het zeer exclusieve kopshout. Online leveren wij de panelen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik, maar buiten de website om zijn desgewenst tussenliggende diktes ook gewoon verkrijgbaar. Kopshout is online te bestellen in 60 mm. dik massief eikenhout. Kops panelen in een andere houtsoort en dikkere kops panelen zijn leverbaar op aanvraag. Zie hiervoor het overzicht op onze website of neem meteen contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

paneel op maat

Houten paneel op maat (foutvrij/noestvrie eiken)

 

Schitterende massief houten panelen op maat in Slavonisch eiken, maar ook te bestellen in een andere houtsoort

Veel gemakkelijker kunnen wij het niet maken: bestel gewoon vanuit uw luie stoel uw houten panelen op maat. Massief eiken vingerlas- en doorgaande lamellen panelen zijn bij ons online verkrijgbaar tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Kops panelen op maat leveren wij online tot maximaal 2,4 meter lang en 1,2 meter breed. Langer en breder leveren wij buiten onze website om, op aanvraag. Neem in dat geval even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een paneel op maat ?