notenhouten werkblad

houten werkblad op maat

Een prachtig notenhouten werkblad ? QATRINA maakt het voor u op maat ! 

U bent op zoek naar een mooi notenhouten werkblad ? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. De eventuele sparingen voor het kooktoestel, de spoelbak(ken) en de kraan frezen wij er desgewenst al voor u in. U hoeft het werkblad dan alleen nog maar te (laten) plaatsen.

Bestel vanuit uw luie stoel heel gemakkelijk zelf een notenhouten werkblad, op maat voor u gemaakt in de afmeting en vorm die u zoekt.

Ook voor een werkblad in een andere houtsoort kunt u bij ons terecht: klik hier voor een overzicht van onze andere leverbare houtsoorten. U kunt bij ons werkbladen bestellen in de volgende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Wij zijn een van de weinigen die dit kopshout in Nederland en België überhaupt kunnen leveren !

Wij leveren uitsluitend hoogstaande houtproducten, en onze werkbladen zijn bovendien stuk voor stuk FSC gekeurd.

Neemt u gerust even contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

 

 

notenhouten werkblad

Notenhouten werkblad

 

Een werkblad in diverse houtsoorten te bestellen

Massief eikenhout en massief Amerikaans notenhout zijn de meest door ons geleverde houtsoorten. Wij leveren echter (veel) meer dan dat: klik hier voor onze andere leverbare houtsoorten. U heeft wat hulp of advies nodig ? Wij staan voor u klaar, dus bel of mail ons gerust.

Doorgaans zijn onze werkbladen in doorgaande lamellen leverbaar tot een lengte van maximaal 4 meter.
Langer dan vier meter kan, maar dan alleen in een andere opbouw: in vingerlas of in kopshout.

Een werkblad in vingerlas uitvoering bestaat uit kortere stukjes massief hout, die door middel van een speciale houtverbinding (de vingerlas) met elkaar verlijmd worden.
Werkbladen in kops uitvoering worden samengesteld uit blokjes hout van ongeveer 43×43 millimeter, die met elkaar verlijmd worden.

QATRINA kan werkbladen tot wel zeven meter lang leveren, dus wij kunnen u vast wel verder helpen !

 

Bent u geïnteresseerd in een notenhouten werkblad ?