notenhouten timmerpanelen

notenhouten timmerpanelen

Bestel uw massief notenhouten timmerpanelen eenvoudig op maat bij QATRINA

Mooie massief notenhouten timmerpanelen exact op maat gemaakt ? Dan zit u goed bij QATRINA ! Bestel ze gewoon vanuit uw luie stoel thuis !

Door onze jarenlange samenwerking met eigen voordelige leveranciers in het buitenland, kunnen wij onze notenhouten panelen nog altijd zeer voordelig aanbieden. Alle door ons geleverde houtproducten zijn duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

In onze webwinkel kunt u helemaal zelf Slavonisch eiken panelen op maat bestellen, maar op aanvraag, leveren wij ook andere houtsoorten waaronder Amerikaans notenhout. Klik hier voor een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten en neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Notenhouten timmerpanelen leveren wij in vingerlas en in doorgaande lamel uitvoering. Aan uzelf de keus welke uitvoering de voorkeur heeft. De timmerpanelen maken wij tot op de millimeter nauwkeurig precies op maat. Praktisch iedere gewenste vorm en afmeting is mogelijk: u hoeft er zelf niets meer aan te doen !

Wij leveren ons massief hout tot en met 40 mm. dik. Standaardmaten zijn 20, 25, 30 en 40 mm, maar tussenliggende diktes zijn ook mogelijk op aanvraag.

 

 

 

notenhouten timmerpanelen

Amerikaans noten Superprime A-kwaliteit, vingerlas uitvoering

 

Hoezo houten panelen in standaardafmetingen ? Wij maken uw panelen gewoon op maat ! 

Standaardpanelen bestellen of tegen torenhoge kosten op maat laten zagen ? Niks van dat alles bij QATRINA, want bij ons bestelt u uw panelen op maat, zonder extra kosten. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft: niks meer en niks minder.  

Online leveren wij prachtig Slavonisch eiken op maat, direct via de website te bestellen, maar andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Klik hier voor ons overzicht op de website. Voor aanvullende informatie neemt u het beste even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Uw bestellingen bezorgen wij tegen kostprijs 

De massief houten panelen worden door onze producenten in het buitenland op maat voor u gemaakt, en daarna per vrachtwagen naar Nederland vervoerd. QATRINA zorgt er samen met haar vaste koeriersdienst vervolgens voor dat de bestellingen zo spoedig mogelijk bij de klant afgeleverd wordt. Bezorgen doen wij tegen kostprijs: wij verdienen hier geen cent aan.

Bent u geïnteresseerd in onze notenhouten timmerpanelen ?