notenhouten tabletten

notenhouten tabletten

Precies op maat online uw notenhouten tabletten bestellen ? Dat kan voordelig bij QATRINA !

Gebruik ze om de door uzelf ontworpen vitrine kast, wandmeubel of bureaublad mee te maken: schitterende Amerikaans notenhouten tabletten van QATRINA. Bestel ze supereenvoudig online en wij brengen ze met onze eigen koeriersdienst tegen kostprijs bij u thuis.

Iedere vorm is in principe te realiseren: onze machines worden door middel van computers aangestuurd. Druppelvormig, ovaal of een andere (fantasie)vorm: het kan allemaal. Moeten de tabletten voorzien worden van ronde hoeken, afgeschuinde randen, sparingen of misschien worden opgedikt: laat het ons weten, en wij zorgen ervoor. Onze massief notenhouten tabletten worden door onze vaste producenten buiten Nederland geproduceerd van FSC gecertificeerd hout. Een garantie voor een verantwoord houtproduct.

Ongeveer negentig procent van de bij ons bestelde massief houten tabletten is van eikenhout. Via onze webwinkel is dit heel eenvoudig door u zelf online te bestellen in drie verschillende kwaliteiten. Bij QATRINA kunt u echter terecht voor veel meer dan alleen eikenhout: wij leveren bijvoorbeeld ook acaciahouten, kersenhouten, essenhouten, beukenhouten en notenhouten tabletten op aanvraag. Kijk hiervoor ook even op onze website.

Onbehandeld of al helemaal kant en klaar

Wanneer u via onze website onbehandelde tabletten besteld, dan zijn deze geschuurd met korrel 80 en de randen rondom zijn nog scherp. Onbehandelde tabletten moeten nog verder afgewerkt worden voordat ze geschikt zijn om af te lakken of te oliën. Vanzelfsprekend kunnen wij dit voor u verzorgen, maar u kunt dit ook relatief eenvoudig zelf doen.
De tabletten moeten dan nog een keer geschuurd worden met een fijnere korrel en de scherpe randen worden enigszins weggeschuurd. Daarna zijn de tabletten gereed om te worden gelakt of geolied.

Voor prachtig notenhout op maat zit u goed bij QATRINA

Onze massief houten tabletten zijn leverbaar in vier standaarddiktes: 20, 25, 30 en 40 mm. in doorgaande lamellen en in vingerlas. Indien gewenst kunnen wij de tabletten opdikken tot maximaal 80 mm. dik.

Notenhouten tabletten zijn schitterend van kleur, maar ook schaars en dus kostbaar: het is de duurste houtsoort die wij leveren. Onze vaste producenten selecteren het hout voor u op structuur en kleur, want alleen het allermooiste hout is voor ons goed genoeg.

 

 

 

notenhouten tabletten

Amerikaans notenhout (doorgaande lamellen)

Kijk ook eens bij onze categorie ‘voorraad standaardtabletten’ 

Kijk ook eens bij onze voorraad standaardtabletten: voorradig in eiken en in Amerikaans noten in veel afmetingen. Op de website treft u een overzicht.

Bent u geïnteresseerd in onze notenhouten tabletten ?