notenhouten tabletten op maat

notenhouten tabletten op maat

Voor notenhouten tabletten op maat moet u bij QATRINA  zijn !

Een eigen ontwerp van een kast gemaakt en nu op zoek naar notenhouten tabletten op maat om het te realiseren ? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken, want wij leveren ze exact in de maten die u nodig heeft in iedere gewenste vorm. QATRINA werkt tot op de millimeter nauwkeurig: u hoeft de tabletten niet meer zelf te schaven of te schuren.

Online vindt u bij ons massief Slavonisch eiken tabletten in onze webwinkel. Deze kunt u direct op maat bij ons bestellen. QATRINA levert echter veel meer dan alleen eikenhout: u vindt hier een overzicht van de verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons buiten de website om bijvoorbeeld ook tabletten bestellen van acacia, kersen, beuken, essenhout en notenhout. Bel of mail ons gerust als u speciale wensen heeft.

Alle denkbare vormen zijn mogelijk: ronde, rechthoekige, vierkante, ellipsvormige, ovale of fantasievormige tabletten, het kan allemaal. Wilt u de tabletten graag ontvangen voorzien van bijvoorbeeld benodigde sparingen ten behoeve van kabeldoorvoeren, of wilt u ze graag voorzien van ronde hoeken of afgeschuinde rand(en) ? Laat het ons weten en wij zorgen er voor.

Een duurzaam bosbeheer vinden wij belangrijk: daarom is al het door ons gebruikte hout FSC gecertificeerd en wordt het op een verantwoorde manier verder verwerkt tot houten tablet. Wij leveren zowel onbehandelde als behandelde houten tabletten.
De nog onbehandelde versie heeft scherpe randen rondom en wordt door ons geschuurd met een grovere korrel 80. Dit is een zgn. halffabricaat en dient nog verder afgewerkt te worden voordat het kan worden geolied of gelakt. Een extra schuurbeurt met een fijnere korrel en het aanbrengen van vellingkanten rondom het tablet is hiervoor een must. Dit kunt u tegen een geringe meerprijs door ons laten doen, maar een handige doe-het-zelver kan dit ook gewoon zelf doen.

Massief houten tabletten samengesteld uit doorgaande lamellen, in een vingerlasuitvoering en gemaakt van kopshout

Tabletten met doorgaande lamellen en in vingerlas kunnen wij in verschillende diktes leveren tot maximaal 40 mm. dik. Dikkere tabletten op aanvraag. Een nagenoeg onverwoestbaar houtproduct: prachtige tabletten gemaakt van kopshout. Tabletten van kopshout leveren wij in 60 mm. dik eiken-, essen- en in gestoomd beukenhout.

 

 

 

notenhouten tabletten op maat

notenhouten tabletten op maat (onbehandeld, A-kwaliteit)

Snel noten- of eikenhouten tabletten nodig ? Kijk dan bij onze magazijnvoorraad

Bestel vandaag nog en u heeft ze snel in huis: onze voorraadtabletten in eiken- en in notenhout. Verkrijgbaar in diverse courante afmetingen, houtkwaliteiten en diktes.

 

Bent u geïnteresseerd in onze vol massief notenhouten tabletten op maat ?