notenhouten tablet

notenhouten tablet

Online voordelig en precies op maat bestellen: voor een notenhouten tablet moet u bij QATRINA zijn

Een prachtig massief notenhouten tablet: gebruik het om er uw zelf bedachte tv kast, wandkast of keukenblad van te maken. De mogelijkheden zijn legio ! U bestelt het bij QATRINA gewoon in de vorm en maten zoals u het graag wilt hebben.

Het overgrote deel van de door ons geleverde tabletten worden besteld in eikenhout. Deze kunt u dan ook heel eenvoudig zelf via onze website bestellen in drie verschillende kwaliteiten. Naast Slavonisch eiken tabletten leveren wij echter op aanvraag nog veel meer houtsoorten, waaronder acacia, beuken, essen, kersen en Amerikaans notenhout. Klik hier voor meer informatie omtrent onze overige houtsoorten.

U kunt bij ons in principe elke gewenste vorm bestellen, want wij beschikken over de allernieuwste (computergestuurde) apparatuur. Ook aanvullende bewerkingen zijn mogelijk: zo kunnen wij uw tablet(ten) eventueel al voorzien van ronde hoeken, afgeschuinde randen of sparingen t.b.v. inbouwapparatuur. Ons hout is afkomstig van vaste producenten in het buitenland, wordt allemaal duurzaam geproduceerd en is gegarandeerd FSC gecertificeerd.

Indien u bij ons een onbehandeld tablet besteld wordt dit door ons geschuurd met een grovere korrel 80 en zijn de randen nog scherp. Dit is een halffabricaat dat nog verder afgewerkt dient te worden voordat het kan worden gelakt of geolied. Dit kunt u vrij eenvoudig zelf doen, maar u kunt het ook aan ons overlaten.
Het tablet krijgt dan nog een extra schuurbeurt met een fijne korrel120 en wordt rondom voorzien van vellingkanten zodat de olie of lak ook hier goed kan hechten. Als laatste behandelen wij het tablet dan met een professionele twee componenten lak of houtolie.

Duurzaam geproduceerd en een gegarandeerd hoge kwaliteit: voor schitterend massief notenhout moet u bij QATRINA zijn 

U kunt bij ons massief hout in 20, 25, 30 en 40 mm. bestellen in doorgaande lamellen en met een zogenaamde vingerlasverbinding. Dikker dan 40 mm. kan evt. ook: dan brengen wij rondom een zogenaamde opdikrand aan. Dit kan tot en met maximaal 80 mm.

Notenhout is een van de duurste houtsoorten die wij leveren, maar ook prachtig mooi van kleur. Ons hout wordt speciaal op kleur en structuur door onze vaste producenten voor ons uitgezocht zodat u alleen het allerbeste in huis krijgt.

 

 

 

notenhouten tablet

A-kwaliteit notenhout in doorgaande lamellen

Standaardtabletten in noten- en eikenhout: op voorraad bij QATRINA

Zo kunt u wel heel snel aan de slag, want u heeft ze met een paar dagen in huis: onze voorraadtabletten in meerdere gangbare afmetingen. U vindt ze op de website.

Bent u geïnteresseerd in een notenhouten tablet ?