notenhouten tablet op maat

notenhouten tablet op maat

Voordelig en gemakkelijk een notenhouten tablet op maat bestellen ? Dat kan online bij QATRINA !

Bent u van plan om uw eigen meubel te gaan maken en heeft u een notenhouten tablet op maat nodig ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij maken tabletten op maat tot op de millimeter nauwkeurig. U kunt er meteen mee aan de slag: zelf nog schaven of schuren hoeft niet meer !

Vol massief Slavonisch eikenhouten tabletten op maat kunt u direct via de website bestellen. Op aanvraag zijn naast eiken tabletten echter ook tabletten in andere houtsoorten verkrijgbaar. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook massieve tabletten van acaciahout, kersenhout, beukenhout, essenhout en dus ook notenhout. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

Heeft u speciale wensen ? Geen probleem, want het maakt ons niet uit of het nou ronde, rechthoekige, vierkante, ellipsvormige, ovale of fantasievormen zijn. Sparingen nodig voor inbouwapparaten of kabels ? Een afgeschuinde rand of een ronde hoek ? Wij draaien onze hand er niet voor om.

Wij staan voor een duurzaam bosbeheer: ons hout is daarom allemaal FSC gecertificeerd en wordt milieuvriendelijk verwerkt. Tabletten leveren wij zowel onbehandeld als behandeld. Een onbehandeld tablet heeft nog scherpe randen en wordt tweezijdig geschuurd met een grovere korrel. Voordat deze gelakt of geolied kunnen worden moeten ze eerst nog geschuurd worden met een minder grove korrel, en moeten de scherpe randen weg geschuurd worden. Vanzelfsprekend kunt u dit prima zelf doen, maar u kunt uw tabletten ook al meteen kant en klaar bij ons bestellen, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Massief hout in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout

Massief hout in doorgaande lamellen en in vingerlas in verschillende diktes. U heeft een dikker tablet dan 40 mm. nodig ? Dan kunnen wij u een opgedikt tablet aanbieden. Deze kunnen wij leveren tot maximaal 80 mm. dik.

Naast tabletten in doorgaande lamellen en in vingerlas leveren wij ook exclusieve tabletten van kopshout. Een vrijwel onverslijtbaar houtproduct. Kopshout kunt u bij ons bestellen met een dikte van liefst 60 mm. massief gemaakt van eiken-, essen- en beukenhout in iedere gewenste afmeting en vorm.

 

 

 

notenhouten tablet op maat

notenhouten tablet op maat (onbehandeld)

Prachtige notenhouten en eikenhouten tabletten direct uit voorraad leverbaar

Wachten op maatwerk is niet uw sterkste eigenschap en u bent wel handig ? Neem dan eens een kijkje bij de voorraadtabletten. Een ruime keuze voor interessante prijzen. U vindt ze hier.

Bent u geïnteresseerd in een massief notenhouten tablet op maat ?