notenhouten paneel

notenhouten paneel

Koop uw notenhouten paneel voordelig online bij QATRINA

Een schitterend notenhouten paneel exact op maat voor u gemaakt ? Bij QATRINA bestelt u het heel eenvoudig online ! Wij beschikken al geruime tijd over onze eigen vaste leveranciers, waardoor wij onze houtproducten nog steeds zeer voordelig kunnen leveren. Ons notenhout is uiteraard altijd FSC gekeurd.

In onze webwinkel kunt u prachtige Slavonisch eiken panelen bestellen, maar op aanvraag leveren wij ook andere houtsoorten waaronder Amerikaans notenhout. Klik hier voor een overzicht op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie. Stop dus maar met zoeken, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

Een notenhouten paneel kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering.

De massief houten panelen worden door onze producenten tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt, in elke gewenste vorm en afmeting. Zo hoeft u er zelf dus niks meer aan te doen, en kunt u direct aan de slag !

Notenhout is verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dik massief. Standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm. maar tussenliggende diktes zijn eventueel ook mogelijk op aanvraag.

 

 

 

notenhouten paneel

Notenhouten paneel (Amerikaans noten Superprime A-kwaliteit, doorgaande lamel)

 

Bestel alleen wat u nodig heeft, dus geen panelen met standaardafmetingen !

Een notenhouten paneel alleen leverbaar in standaardafmetingen, of alleen verkrijgbaar tegen een meerprijs omdat het nog op maat voor u gezaagd moet worden ? Dat is toch de wereld op zijn kop !

Bij QATRINA bestelt u gewoon uw paneel op maat, zonder extra kosten. U betaalt alleen voor wat u krijgt en niet voor zaagresten.

Wij hebben ervoor gekozen online alleen massief eiken op maat aan te bieden, maar andere houtsoorten dan eiken zijn wel degelijk mogelijk op aanvraag. Klik hier voor ons overzicht, en neem voor meer informatie even contact met ons op.

 

Tegen een geringe vergoeding bij u thuis afgeleverd 

Onze maatwerk houtproducten worden door onze producenten in het buitenland gemaakt. Per vrachtvervoer worden de bestellingen naar Nederland getransporteerd.
In nauwe samenwerking met onze vaste koeriersdienst zorgen wij vervolgens voor een snelle en correcte levering bij onze klanten. QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in een notenhouten paneel ?