notenhouten paneel op maat

notenhouten paneel op maat

Uw notenhouten paneel op maat eenvoudig online bestellen bij QATRINA

Op zoek naar een Amerikaans notenhouten paneel op maat tot op de millimeter nauwkeurig ? Bestel het heel gemakkelijk bij QATRINA ! Wij werken met eigen vaste producenten en kunnen zo onze producten heel scherp aanbieden. Wij leveren uitsluitend duurzaam geproduceerd hout: onze panelen zijn dan ook allemaal FSC gekeurd.

Via onze website leveren wij massief eiken panelen in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Op aanvraag leveren wij andere houtsoorten, waaronder notenhout.. Een overzicht treft u op onze website: klik hier. Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook gewoon even contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Het notenhouten paneel op maat is verkrijgbaar in zowel doorgaande lamel als in vingerlas. Aan u de keuze. Onze vol massief houten panelen worden stuk voor stuk allemaal tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Zo goed als iedere vorm en afmeting is mogelijk: u hoeft er zelf niets meer aan te doen. De panelen zijn tot en met een dikte van 40 mm. te bestellen. Wij leveren standaard 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Eventuele andere diktes leveren wij op aanvraag..

 

 

 

notenhouten paneel op maat

Amerikaans noten Superprime A-kwaliteit

 

Wij maken panelen op maat  

Panelen bestellen in standaardmaten, of leverbaar tegen extra kosten voor het verzagen ? Wat een onzin: bij ons bestelt u gewoon op maat, zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. U betaalt dus niet voor zaagafval !  

Om het online bestellen niet al te ingewikkeld te laten worden, hebben wij ervoor gekozen via onze website alleen eikenhout aan te bieden. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Ons overzicht hiervan treft u hier. Meer informatie nodig ? Neem even contact met ons op per mail of telefoon. QATRINA, omdat wij staan voor kwaliteit.

Al onze houtproducten worden in het buitenland gemaakt, waarna deze per vrachtwagen naar Nederland worden vervoerd.
Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering van de bestellingen bij onze klanten. Bezorgen doen wij tegen kostprijs, want het leven is al duur genoeg.

Bent u geïnteresseerd in een notenhouten paneel op maat ?