notenhouten keukenblad op maat

houten werkblad op maat

Een notenhouten keukenblad op maat ? Bestel het eenvoudig bij QATRINA !

Wanneer u een schitterend notenhouten keukenblad op maat zoekt, dan zit u bij QATRINA helemaal goed. Desgewenst maken wij de sparingen voor het kooktoestel, de kraan en de spoelbak(ken) er ook al meteen voor u in. Bij aflevering is het blad dan al helemaal klaar om geplaatst te worden.

Een notenhouten keukenblad op maat in de afmeting en (niet alledaagse) vorm die u graag wilt ? Geen probleem bij QATRINA !

Wij leveren ook keukenbladen in andere houtsoorten: klik hier voor onze andere houtsoorten, en laat u verrassen door de mogelijkheden. Onze keukenbladen zijn te bestellen in doorgaande lamel, in vingerlas en in kopshout.

Alleen de allerbeste houtkwaliteit is bij ons goed genoeg, en natuurlijk zijn onze keukenbladen allemaal FSC gekeurd. Voor meer informatie: neem even contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

 

 

notenhouten keukenblad op maat

Notenhouten keukenblad op maat

 

Wij leveren keukenbladen in meerdere houtsoorten

Het overgrote deel van de keukenbladen wordt bij ons besteld in massief eikenhout en in massief Amerikaans notenhout. Maar ook andere houtsoorten zoals bijvoorbeeld ahorn en essen, zijn in opmars.

Mocht u toch een andere houtsoort dan noten prefereren, dan is dat dus helemaal geen probleem, want die leveren wij ook gewoon. Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem direct contact met ons op: dit kan per mail of telefoon.

Helaas hebben ook wij te maken met maximaal leverbare lengtes voor de diverse houtsoorten.
Eiken en Amerikaans noten is over het algemeen in de uitvoering in doorgaande lamel leverbaar tot en met een lengte van circa 4 meter.
Langere keukenbladen kunnen wij wel leveren, maar dan alleen in de vingerlas en kopshout uitvoering.

De keukenbladen in vingerlas en in kopshout kunt u bij ons te bestellen tot wel zeven meter lengte !  Langer zou eventueel nog wel kunnen, maar is niet (meer) te tillen en te transporteren.

 

Bent u geïnteresseerd in een notenhouten keukenblad op maat ?