noten werkblad op maat

noten werkblad op maat

Een noten werkblad op maat voor u gemaakt: U bestelt voordelig bij QATRINA !

Een nieuwe (IKEA) keuken op het oog en u heeft uw zinnen gezet op een fraai notenhouten blad ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want een noten werkblad op maat bestelt u bij ons heel eenvoudig in de vorm en afmetingen die u nodig heeft ! Bel of mail ons dus gerust even voor een vrijblijvende offerte.

Onze werkbladen worden stuk voor stuk op maat gemaakt door voordelige producenten verdeeld over Europa. Het gebruikte hout ervoor is FSC gecertificeerd en wordt speciaal voor u geselecteerd op structuur en kleur. Bij QATRINA zit u dus goed voor een prachtig noten werkblad op maat.

U kunt bij ons heel eenvoudig zelf een werkblad gemaakt van Slavonisch eiken bestellen in onze webwinkel. Buiten onze website om zijn echter ook werkbladen gemaakt van veel andere houtsoorten mogelijk. Op aanvraag kunt u bijv. ook bij ons terecht voor een werkblad gemaakt van acaciahout, beukenhout, kersenhout, essenhout en van Amerikaans notenhout. Bent u geïnteresseerd in een andere houtsoort dan eiken, klik dan hier of neem contact met ons op.

Maatwerk in massief hout, maar nog veel meer dan dat 

Een werkblad maken is meer dan alleen een houten paneel maken. Als eerste zal er een blad in de afmetingen die u nodig heeft worden gemaakt. Dit wordt vervolgens geschuurd met een wat grovere korrel om de kleine oneffenheden weg te schuren. Daarna wordt het nog een keer geschuurd met een fijnere korrel en worden de randen opgeschuurd, waarmee het gereed is om verder te behandelen met een olie. Lakken kan evt. ook, maar raden wij niet aan: hout werkt en kan zodoende na verloop van tijd de laklaag beschadigen. Zo kan er dan vocht en vuil in het hout dringen.

In de meeste gevallen zullen er ook nog sparingen voor de spoelbak(ken), kranen en het kooktoestel moeten worden aangebracht. Wij werken met professionele computergestuurde freesmachines, waarmee dit tot op de millimeter nauwkeurig gedaan kan worden.

Wij leveren ons massief hout in verschillende courante diktes tot en met maximaal 40 mm. dik. De bladen worden opgebouwd uit zgn. doorgaande lamellen of met een vingerlasverbinding. Op aanvraag kunnen wij uw werkblad ook nog opdikken: dat kan met een opdikrand tot maximaal 80 mm. dik.

Een werkblad gemaakt van kopshout: een uniek houtproduct

U zoekt iets dat nagenoeg niemand anders heeft ? Kijk dan ook nog even bij onze categorie ‘werkbladen gemaakt van kopshout‘. Uniek, oersterk, schitterend mooi en verkrijgbaar in maar liefst 60 mm. dik eiken, beuken en essenhout.

 

 

 

noten werkblad op maat

Amerikaans noten werkblad

Onze voorraad standaardpanelen voor de handige doe-het-zelvers onder ons

Heeft u goed gereedschap in huis en wilt u zelf aan de slag ? Dan hebben wij voor u ook nog notenhouten en eiken panelen op voorraad in heel veel verschillende afmetingen en diktes. Vandaag bestellen is snel geleverd !

Bent u geïnteresseerd in een noten werkblad op maat ?