noten tabletten op maat

noten tabletten op maat

Voor exclusieve noten tabletten op maat voor u gemaakt zit u goed bij QATRINA !

Noten tabletten op maat nodig om uw zelf ontworpen meubel mee te maken ? Wij maken massief houten tabletten op maat voor onze klanten in iedere denkbare vorm en in iedere gewenste afmeting. Zo kunt u meteen met uw klus beginnen !

U kunt bij ons online direct zelf massief Slavonisch eiken tabletten bestellen: andere houtsoorten dan eiken leveren wij buiten de website om op aanvraag. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel leveren: notenhouten tabletten, maar ook tabletten gemaakt van essenhout, beukenhout, acaciahout of kersenhout zijn mogelijk. Neem dus gerust contact met ons op indien u iets speciaals zoekt.

Wilt u uw tabletten graag laten voorzien van bepaalde sparingen, een verjongde rand rondom, of moeten de hoeken wellicht worden afgerond ? Laat het ons weten, want met onze professionele apparatuur kan het allemaal. Een speciale vorm nodig ? Ook dat kan, want of het nou rechthoekig, rond, vierkant, ellips, ovaal of iets anders speciaals moet worden: wij draaien er onze hand niet voor om.

Een duurzaam verwerkingsproces staat bij ons voorop: wij gebruiken daarom uitsluitend FSC gecertificeerd hout dat door onze vaste producenten verantwoord wordt verwerkt tot een massief houten tablet.

U kunt bij ons onbehandelde en behandelde tabletten bestellen. Wilt u er zelf nog mee aan de slag, dan adviseren wij een onbehandeld tablet te bestellen. Wilt u het tablet als bijvoorbeeld bureaublad gaan gebruiken en zijn de afmetingen al bekend, dan kunt u het ook al door ons laten behandelen met een lak of een houtolie. U hoeft het dan alleen nog maar zelf te monteren, want het is klaar voor gebruik.

QATRINA levert massief hout in doorgaande lamellen, in een vingerlasverbinding en gemaakt van exclusief kopshout

Massief houten tabletten met zogenaamde doorgaande lamellen en met een vingerlasverbinding zijn verkrijgbaar in meerdere diktes. Wij leveren massief tot en met maximaal 40 mm. dik. Opgedikte tabletten zijn mogelijk op aanvraag. Dit kan tot maximaal 80 mm. dik.

Als klap op de vuurpijl kunt u bij ons ook terecht voor exclusieve tabletten van kopshout. Op maat te bestellen met een dikte van 60 mm. in Slavonisch eiken, in beuken en in essen.

 

 

 

noten tabletten op maat

noten tabletten op maat (onbehandeld Amerikaans noten hout in A-kwaliteit)

Supersnel eikenhouten of notenhouten tabletten nodig ? Wij hebben ze ook voor u op voorraad ! 

Verkrijgbaar in meerdere veelgevraagde afmetingen, diktes en houtkwaliteiten: onze magazijnvoorraad eiken en noten standaardtabletten. Als u vandaag bestelt, heeft u ze met een paar dagen in huis !

 

Bent u geïnteresseerd in onze prachtige massief noten tabletten op maat ?