noten tablet

noten tablet

Heel voordelig online een noten tablet op maat bestellen ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Een schitterend noten tablet, exact op maat voor u gemaakt. Maak er uw zelf ontworpen meubelstuk van ! Een boekenkast, een exclusief bureaublad: het kan allemaal, want bij ons bestelt u gewoon op de millimeter nauwkeurig wat u nodig heeft !

Massief eikenhouten tabletten worden het meest bij ons besteld en leveren wij direct via onze online webshop in drie verschillende kwaliteiten. Maar QATRINA levert veel meer: u kunt bij ons namelijk ook terecht voor veel andere houtsoorten, zoals beuken, essen, acacia, kersen en notenhout. Bent u op zoek naar een andere houtsoort dan eiken, dan zit u dus goed bij QATRINA ! Stuur ons gerust een mailtje met uw wensen.

Met onze supermoderne machines kunnen wij iedere vorm voor u maken. Vierkant, rond, rechthoekig, ovaal of een organische vorm: alles is mogelijk. Wilt u uw tablet(ten) laten voorzien van een schuine rand, ronde hoeken of moeten er bepaalde sparingen worden aangebracht ? Ook dat is geen probleem.
Wij werken met vaste producenten buiten Nederland die het hout speciaal op kleur en structuur voor ons selecteren. Ons hout is altijd FSC gecertificeerd en wordt duurzaam verwerkt.

Wanneer u een nog onbehandeld tablet bij ons besteld, dan wordt dit standaard door ons geschuurd met korrel 80: de randen zijn dan nog scherp. Dit product moet nog verder worden behandeld om het te kunnen lakken of oliën. U kunt dit door ons laten doen, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen dit zelf te doen. Een behandeld tablet wordt nog een keer extra geschuurd met een fijnere korrel en de scherpe randen worden weggeschuurd. Hiermee is het klaar om verder te behandelen met een olie of lak.

Superieure kwaliteit voor betaalbare prijzen: welkom bij QATRINA ! 

Ons massief hout is verkrijgbaar in diverse standaarddiktes. Tussenliggende diktes zijn mogelijk op aanvraag. Wij leveren in doorgaande lamellen en in een vingerlasuitvoering. Tabletten dikker dan 40 mm. zijn op aanvraag mogelijk: deze krijgen dan een opdikrand. Zo kunnen wij tabletten tot maximaal 80 mm. dik leveren.

Meerdere houtsoorten kunnen wij ook in kopshoutuitvoering leveren met een dikte van 60 mm. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden ? Bel of mail ons dan even, want wij leveren kopshout in eiken, in beuken en in essenhout op maat.

 

 

 

noten tablet

noten tablet (A-kwaliteit, doorgaande lamellen)

Op voorraad voor snelle doorpakkers: onze standaardtabletten

Met onze voorraad standaardtabletten kunt u razendsnel met uw klus beginnen, want onze eigen koeriersdienst bezorgt ze binnen een paar dagen bij u thuis. Geïnteresseerd ? Ga dan snel naar onze voorraad (klik hier) of neem contact met ons op voor de actuele stand van zaken.

Bent u geïnteresseerd in een massief noten tablet ?