noten tablet op maat

noten tablet op maat

Online een noten tablet op maat bestellen kan heel eenvoudig bij QATRINA 

Maak uw eigen meubels met een prachtig noten tablet op maat van QATRINA ! Wij werken tot op de millimeter nauwkeurig, dus zelf schaven en schuren is niet nodig: u kunt direct aan de slag !

Direct via onze online webwinkel bestelt u bij ons heel gemakkelijk zelf vol massief Slavonisch eiken tabletten. Naast eiken leveren wij op aanvraag echter nog veel meer: zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor tabletten gemaakt van beukenhout, essenhout, acacia, kersenhout en Amerikaans notenhout. Ook voor andere houtsoorten zit u dus goed bij QATRINA ! Bel of mail ons uw wensen en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave toe.

Wij kunnen het allemaal voor u maken: het maakt ons niet uit of het een vierkant, een rond, een rechthoekig, een ovaal of een organische vorm moet worden. Daarnaast zijn ook extra bewerkingen als schuine randen, afgeronde hoeken of benodigde sparingen voor bijvoorbeeld kabels of inbouwapparatuur geen probleem: stuur ons een tekening/schetsje van wat u wilt laten maken en wij zorgen voor de rest.

Onze tabletten worden opgebouwd uit FSC gecertificeerd hout: een garantie voor een verantwoord bosbeheer. U kunt bij ons onbehandelde en behandelde houten tabletten bestellen: een onbehandeld tablet is geschuurd met korrel 80 en de randen rondom zijn scherp. Deze tabletten moeten nog verder afgewerkt worden voordat ze geolied of gelakt kunnen worden.
Dit kunt u tegen een geringe meerprijs door ons laten verzorgen, maar is ook vrij eenvoudig zelf te doen: het tablet moet dan nog een keer geschuurd worden met een minder grove korrel (korrel 120 of 140) en de scherpe hoeken moeten worden weggeschuurd. Daarna is het gereed om te oliën of te lakken.

QATRINA, topkwaliteit en maatwerk voor betaalbare prijzen

Houten tabletten leveren wij in meerdere standaard diktes: voor afwijkende diktes kunt u contact met ons opnemen. Ons hout is verkrijgbaar in zogenaamde doorgaande lamellen en in vingerlas. Extra dikke tabletten (dikker dan 40 mm. massief) zijn verkrijgbaar op aanvraag: wij voorzien deze dan rondom van een opdikrand.

Als een van de zeer weinigen kunnen wij u ook tabletten gemaakt van kopshout aanbieden: prachtig mooi en oersterk. Wij kunnen deze leveren in 60 mm. dik massief hout in eikenhout, in beukenhout en in essenhout.

 

 

 

noten tablet op maat

noten tablet op maat (Amerikaans noten Superprime in doorgaande lamellen)

Onze voorraad standaardtabletten in noten- en in Slavonisch eikenhout

U heeft haast en kunt zelf op maat zagen ? Met onze voorraadtabletten is dat geen probleem: onze koeriersdienst brengt ze snel bij u thuis. Nieuwgierig naar de mogelijkheden ? Klik dan hier voor onze voorraad of bel of mail ons even.

Bent u geïnteresseerd in een schitterend Amerikaans noten tablet op maat ?