noten paneel op maat

noten paneel op maat

Een schitterend noten paneel op maat bestellen kan heel gemakkelijk bij QATRINA 

Een vol massief noten paneel op maat: Maak er uw eigen meubel van ! Onze panelen worden in iedere gewenste vorm en in iedere door u gewenste afmeting exact tot op de mm. nauwkeurig gemaakt, dus u kunt er direct mee aan het werk !

Heel gemakkelijk online bestellen in de webwinkel: hier vindt u ons massief Slavonisch eikenhout. Maar QATRINA gaat nog verder, want buiten onze site om zijn ook panelen gemaakt van andere houtsoorten verkrijgbaar. U kunt zo ook panelen gemaakt van beuken, kersen, essen, acacia en notenhout bij ons bestellen. Dus zoekt u iets anders dan eikenhout: mail ons uw wensen en wij vragen het voor u aan bij onze producenten.

Niet alleen vierkant of rechthoekig is mogelijk, maar ook rond, ovaal, ellips of een door uzelf bedachte fantasievorm. U wilt het paneel met sparingen, een verjongde rand of moeten er sleuven aangebracht worden ? Het kan allemaal bij QATRINA, want wij beschikken over hypermoderne bewerkingsmachines.

Al onze houten panelen worden samengesteld uit verantwoord gekweekt hout en zijn FSC gecertificeerd. Een keurmerk voor alleen het allerbeste hout. Wij leveren onze panelen standaard onbehandeld, maar u kunt ze evt. ook al door ons laten behandelen met een houtolie of lak.
Een onbehandeld paneel is grof geschuurd en heeft nog scherpe randen. Onbehandelde panelen moeten voordat ze kunnen worden geolied of gelakt nog worden geschuurd met een fijnere korrel. Wij doen dit machinaal, maar u kunt dit eventueel ook zelf (met de hand) doen.

Interessant geprijsd maatwerk in doorgaande lamellen, in vingerlas en in exclusief kopshout

Verschillende courante diktes zijn mogelijk tot maximaal 4 centimeter dik massief. Heeft u een andere, tussenliggende dikte nodig, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Dikker dan 40 mm. behoort tot de mogelijkheden: wij dikken het paneel dan voor u op met een zgn. opdikrand tot maximaal 80 mm. dik.

U kunt bij ons ook panelen gemaakt van kopshout bestellen: uniek en op maat verkrijgbaar in elke gewenste afmeting en vorm. Wij leveren ons kopshout in eiken, essen en beuken met een dikte van 60 mm. Gegarandeerd exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: doe er uw voordeel mee !

 

 

 

noten paneel op maat

noten paneel op maat (notenhout Superprime in doorgaande lamellen, onbehandeld)

Direct aan de slag met onze grote voorraad panelen in standaardafmetingen 

Wij hebben voor u ook notenhouten en eiken standaardpanelen op voorraad in ons magazijn: zo kunt u nog sneller aan het werk, want onze bezorgdienst levert ze heel snel bij u af ! Kijk snel op de site voor onze actuele voorraad of bel of mail ons even, want deze varieert van dag tot dag.

Bent u geïnteresseerd in een noten paneel op maat voor u gemaakt ?