noten keukenblad op maat

noten keukenblad op maat

Bij QATRINA bestelt u het voordelig online: een schitterend massief noten keukenblad op maat voor u gemaakt

Is uw bestaande blad wel een keer aan vervanging toe en bent u gecharmeerd van een noten keukenblad op maat ? Bestel het dan voordelig online bij QATRINA ! Als u ons even een schetsje toestuurt met de gewenste afmetingen, vorm en eventuele benodigde sparingen voor de inbouwapparatuur, dan sturen wij u een prijsopgave toe.

Een massief eiken keukenblad kunt u direct zelf online bij ons bestellen: klik hier voor meer informatie.  Buiten onze website om zijn ook andere houtsoorten dan eiken mogelijk. U kunt bij ons onder meer terecht voor keukenbladen gemaakt van acacia, beuken, kersen, essen en Amerikaans noten. Neem gerust contact met ons op bij eventuele vragen: Team QATRINA helpt u graag.

Vanzelfsprekend komt er bij het maken van een keukenblad wel wat meer kijken dan bij een ‘gewoon’ massief houten paneel. In veel gevallen zijn er sparingen nodig voor inbouwapparatuur zoals het kooktoestel, de spoelbak(ken) en een kraan. Wij gaan hierin (veel) verder dan de meeste keukenleveranciers, want wij kunnen dit er allemaal alvast tot op de millimeter nauwkeurig voor u uitfrezen. Met onze geavanceerde houtbewerkingsmachines is zo goed als alles mogelijk.

Allereerst wordt er een paneel gemaakt in de door u gewenste afmetingen en vorm. Dit paneel wordt vervolgens geschuurd met een korrel 80, zodat een mooi glad oppervlak ontstaat. Hierna wordt het nog een keer extra geschuurd met een fijnere korrel en worden de scherpe randen weggeschuurd. Het blad is nu klaar om te worden behandeld met olie. Het lakken van een keukenblad raden wij af, omdat massief hout altijd iets ‘werkt’ en de laklaag hierdoor kan beschadigen.

Voor een interessant geprijsd en duurzaam geproduceerd noten keukenblad op maat zit u goed bij QATRINA: het hout wordt geleverd door vaste producenten in het buitenland en is stuk voor stuk FSC gecertificeerd.

 

Op maat voor u gemaakt van het mooiste notenhout in verschillende diktes en uitvoeringen 

Keukenbladen van notenhout maken wij in principe in diktes van 20, 30 en 40 mm. Andere diktes zijn op aanvraag mogelijk. U kunt hierbij kiezen uit een blad samengesteld uit doorgaande lamellen of een uitvoering in vingerlas. Alleen het allerbeste is goed genoeg bij QATRINA: ons hout wordt door onze vaste producenten op kleur en structuur voor u uitgezocht.

 

 

 

noten keukenblad op maat

noten keukenblad op maat

Speciaal voor de handige klusser: voorraadpanelen gemaakt van Amerikaans notenhout en Slavonisch eiken

Onze eigen bezorgdienst zorgt voor een razendsnelle levering: met onze Amerikaans noten en Slavonisch eiken voorraadpanelen kunt u meteen zelf aan de slag, dus kijk snel op de website !

Bent u geïnteresseerd in een noten keukenblad op maat ?