noestvrij eikenhouten tabletten

noestvrij eikenhouten tabletten

Noestvrij eikenhouten tabletten nodig voor uw klus ? QATRINA maakt ze op maat voor u !

Wilt u uw zelfbedachte creatie ook zelf realiseren en heeft u noestvrij eikenhouten tabletten nodig ? Stop dan maar met verder zoeken, want QATRINA maakt ze op maat voor u. U hoeft er zelf niks meer aan te doen, want wij werken tot op de millimeter nauwkeurig.

Tabletten met afgeronde hoeken, of liever tabletten met sparingen of een afgeschuinde rand rondom ? Bij QATRINA kan het allemaal ! Mail ons even een schetsje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Onze contactgegevens treft u hier.

Kies de houtkwaliteit, voer de afmetingen in en selecteer de gewenste dikte: bestellen via onze website is kinderlijk eenvoudig. Standaard leveren wij onbehandelde tabletten, maar u kunt ze eventueel ook behandeld met een professionele 2K houtolie of gelakt bestellen.

In de webwinkel kunt u naast noestvrij eikenhouten tabletten ook tabletten in een licht rustieke of een rustieke eikenkwaliteit bestellen. Ook andere houtsoorten dan eiken zijn eventueel mogelijk: deze zijn verkrijgbaar op aanvraag. Onze overige houtsoorten vindt u op de website: klik hier.

De allerbeste eikensoort leverbaar: schitterend Slavonisch eikenhout

Absoluut het allermooiste eikenhout, speciaal voor ons geselecteerd door onze vaste producenten in het buitenland: Slavonisch eiken. Een gegarandeerd duurzame productie, vanzelfsprekend FSC gecertificeerd en  ook nog eens vriendelijk geprijsd.

Bij ons kunt u uw tabletten in meerdere varianten bestellen: wij leveren naast doorgaande lamellentabletten ook tabletten in vingerlas en in kopshout. Vingerlas en kops kunnen wij ook in (hele) lange lengtes voor u maken, maar tabletten in doorgaande lamellen die langer moeten worden dan ongeveer 3,5 meter moeten wij voor u aanvragen: het hout hiervoor is niet altijd voorradig.

Een zacht prijsje, maar wel een hoge kwaliteit ? Ga dan voor eiken tabletten van dik fineer !

Een hoge kwaliteit voor zeer interessante prijzen ? Kijk dan ook eens bij onze categorie eiken tabletten van fineer. U kunt ze bij ons op maat bestellen in een knoopvrije of een rustieke kwaliteit. Heeft u hulp nodig ? Bel of mail ons dan even.

 

 

 

noestvrij eikenhouten tabletten

Uw tabletten snel in huis ? Dan zijn onze voorraad standaardtabletten wellicht iets voor u

Speciaal voor klanten met (heel veel) haast: standaardtabletten in diverse maten, op voorraad in ons magazijn. Wilt u snel aan de slag ? Klik dan hier en bestel vandaag nog uw tabletten, dan leveren wij ze binnen een paar dagen bij u af !

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eikenhouten tabletten ?