noestvrij eikenhouten paneel

noestvrij eikenhouten paneel

Bij QATRINA bestelt u het voordelig op maat: een noestvrij eikenhouten paneel

U bent aan het klussen en heeft een noestvrij eikenhouten paneel nodig ? QATRINA levert massief eiken panelen exact op maat gemaakt ! U bestelt ze voordelig online en onze eigen koeriersdienst brengt ze tegen kostprijs bij u thuis. Speciale wensen zoals ronde hoeken, panelen met sparingen, niet alledaagse vormen ? Met onze computergestuurde cnc freesmachines kan het allemaal voor u gemaakt worden ! Bel of mail ons gerust even.

Superhandig online massief eiken bestellen: u hoeft er de deur niet meer voor uit ! U regelt het allemaal thuis vanuit uw luie stoel: selecteer de eikenkwaliteit, geef de afmetingen in en maak een keuze uit de beschikbare diktes.
U bestelt bij ons onbehandeld of reeds behandeld met een twee componenten houtolie. Wij werken met Rubio Monocoat: een professionele houtolie afkomstig uit de parketindustrie, leverbaar in kleur en transparant. Op aanvraag is gelakt ook mogelijk.

Een noestvrij eikenhouten paneel, maar wij leveren ook eikenhout in een rustieke en een licht rustieke kwaliteit. U vindt het samen met onze overige leverbare houtsoorten op de website.

Massief Slavonisch eiken: een lust voor het oog en ook nog eens keihard

Ons eiken is niet zomaar eiken: wij werken met massief Slavonisch eiken. Prachtig licht van kleur en oersterk. Het eikenhout wordt door onze vaste leveranciers met de hand op structuur en uitstraling geselecteerd, is ook nog eens FSC gecertificeerd en wordt op een duurzame wijze verder verwerkt tot een paneel of een tafelblad. Wij leveren in vingerlasuitvoering, in kopshout en in schitterende doorgaande lamellen.

Doorgaans zijn langere lengtes in vingerlas en kopshout wel mogelijk, maar uitgevoerd in doorgaande lamellen is een lengte van 3,5 meter het maximum. Langer moeten wij voor u aanvragen.

Een klein budget ? Kijk dan eens bij onze panelen gemaakt van eikenfineer !

Uw budget is niet toereikend voor massief houten panelen ? Kijk dan eens bij onze panelen gemaakt van eikenfineer: een hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs ! Verkrijgbaar in noestvrij en in rustiek in meerdere diktes en verschillende randafwerkingen.

 

 

 

noestvrij eikenhouten paneel

Standaardpanelen uit voorraad leverbaar in meerdere kwaliteiten, afmetingen en diktes

Wij kunnen ze razendsnel bij u afleveren: onze standaardpanelen in verschillende kwaliteiten, afmetingen en diktes. Zo kunt u wel heel snel zelf aan de slag ! Interesse ? Ga dan snel naar onze standaardpanelen uit voorraad leverbaar !

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eikenhouten paneel ?