noestvrij eikenhout

noestvrij eikenhout

Massief noestvrij eikenhout bestelt u gewoon online op maat bij QATRINA !

Voor prachtig noestvrij eikenhout bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres !  Exact op maat ? Geen probleem: wij werken op de millimeter nauwkeurig ! U kunt dus direct aan de slag, want u hoeft er zelf niets meer aan te doen !

Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk: het maakt ons niet uit of het nou rechthoekige eiken panelen of een ovaal tafelblad moet worden. Zelfs zelfbedachte (fantasie)vormen zijn mogelijk: onze machines werken computergestuurd zodat elke vorm te realiseren is. Speciale wensen ? Bel of mail ons gerust: wij staan voor u klaar.

Schitterend vol massief noestvrij eikenhout in iedere gewenste afmeting, exact op maat voor u gemaakt. Naast noestvrij leveren wij ook rustiek en licht rustiek eikenhout op maat. Via onze website bestelt u het allemaal gemakkelijk online: u hoeft er de deur niet eens voor uit !
Andere houtsoorten dan eiken zijn buiten onze site om op aanvraag verkrijgbaar. Stuur ons hiervoor even een mailtje met uw wensen, dan vragen wij de mogelijkheden op bij onze leveranciers.

Kwaliteitshout van QATRINA

Wij werken met de allerbeste eikensoort die verkrijgbaar is: Slavonisch eiken. Schitterend licht van kleur, oersterk en allemaal FSC gecertificeerd: een garantie voor een duurzaam bosbeheer en een hoogwaardige kwaliteit.

Ons eikenhout kunt u bestellen in verschillende uitvoeringen: wij leveren naast hout in doorgaande lamellen ook kopshout en hout met een zogenaamde vingerlasverbinding. Bij ons vindt u voor een interessante prijs gegarandeerd het juiste hout voor uw klus ! Hout in langere lengtes is mogelijk op aanvraag: neem contact op voor de mogelijkheden.

Denk ook eens aan eiken fineer: een hoogwaardig, interessant geprijsd houtproduct

Hout in een vol massieve uitvoering is kostbaar. Denk daarom ook eens aan eiken fineer ! Absoluut een hoogwaardig houtproduct, maar dan wel voor een zeer interessante prijs ! U vindt alle informatie hier. Het hout wordt standaard aan alle kanten afgewerkt met zogenaamd fineerband, maar tegen een geringe meerprijs is een massief houten afwerking ook mogelijk. Zo is het nagenoeg niet meer te onderscheiden van massief.

 

 

 

noestvrij eikenhout

Ook voor (een grote hoeveelheid) standaardpanelen op voorraad zit u goed bij QATRINA

De tijd dringt en u heeft snel massief hout nodig ? Kijk dan snel op onze website bij onze voorraad standaardpanelen. Noten en eiken panelen in standaardafmetingen, direct uit voorraad leverbaar !

 

Bent u geïnteresseerd in ons noestvrij eikenhout ?