noestvrij eiken werkblad

Een prachtig noestvrij eiken werkblad van QATRINA

In Nederland en in België is het nauwelijks te krijgen: een noestvrij eiken werkblad. Voor u op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig. Verwen uzelf met echt iets heel moois: een noestvrij eiken werkblad !

Wij maken eiken werkbladen van het mooie Slavonisch eiken. Een langzaam groeiende, en daardoor heel harde eikensoort. Wij selecteren ons noestvrij eiken speciaal op structuur en kleur. Zodoende blijft alleen het allermooiste hout voor onze werkbladen over. Interessant geprijsd, alleen het allermooiste hout, een milieuvriendelijke productie, en alles ook nog eens FSC gekeurd. U vindt het allemaal bij QATRINA.

Slavonisch eiken bestelt u bij ons heel gemakkelijk zelf in onze online webwinkel. Wij leveren noestvrij / foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Naast eikenhout, leveren wij ook nog veel andere houtsoorten op aanvraag. Op onze website vindt u hiervan een overzicht. Komt u er alleen niet uit, of heeft u vragen ? Neem dan even contact met ons op.

Werkbladen kunt u bij ons in twee verschillende varianten bestellen: in vingerlas en in doorgaande lamel. Massief leveren wij tot een maximale dikte van 40 mm, standaard in vier verschillende diktes. Op aanvraag zijn andere / tussenliggende diktes te bestellen. Eigenlijk zoekt u iets heel speciaals ? Kijk dan ook eens bij onze kopshout werkbladen ! Leverbaar in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten. Standaard te bestellen met een dikte van 60 mm, maar op aanvraag ook dikker leverbaar: tot maar liefst 120 mm. dik.

 

 

 

noestvrij eiken werkblad

Noestvrij eiken

 

Bij ons geen verzaagde standaard panelen, want wij maken onze werkbladen op maat ! 

Onze houten werkbladen worden allemaal stuk voor stuk op maat gemaakt. Dit in schril contrast tot het merendeel van onze collega’s, die gewoon standaard panelen tegen hoge zaagkosten op maat voor u zagen.

U zult begrijpen dat een op maat gezaagd standaard paneel natuurlijk niet te vergelijken is met een op maat gemaakt werkblad: de oorspronkelijke (evenwichtige) verdeling van de in het paneel aanwezige lamellen, wordt totaal om zeep geholpen, omdat er lukraak stukken worden afgezaagd.

Daarom doen wij het helemaal anders, en maken de werkbladen op maat. Zo krijgt u als klant uitsluitend de beste kwaliteit geleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken werkblad ?