noestvrij eiken werkblad op maat

Een noestvrij eiken werkblad op maat gemaakt door QATRINA

Niet of nauwelijks te vinden in Nederland en België: een noestvrij eiken werkblad op maat. Bij QATRINA bestelt u het gemakkelijk zelf online. Waarom zou u met minder genoegen nemen ? Verwen uzelf gewoon met iets moois: een noestvrij eiken werkblad op maat !

Noestvrij eiken werkbladen worden bij ons gemaakt van het schitterende Slavonisch eiken. Een zeer langzaam groeiende houtsoort, en daardoor keihard. Wij zoeken het eikenhout speciaal op structuur en kleur uit, waardoor alleen het mooiste hout voor onze werkbladen overblijft. Lage prijzen, het mooiste hout, duurzaam geproduceerd, en ook nog eens allemaal FSC gekeurd. Van harte welkom bij QATRINA.

In onze online webwinkel is heel eenvoudig Slavonisch eiken te bestellen. Wij leveren ons eiken in drie uitvoeringen: in noestvrij / foutvrij, in licht rustiek en in rustiek. Naast ons prachtige eikenhout, kunt u bij ons op aanvraag ook nog veel andere houtsoorten bestellen. Een overzicht van onze andere houtsoorten treft u op onze website. Bij vragen gelieve even contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Massief houten werkbladen leveren wij in twee verschillende varianten: in vingerlas en in doorgaande lamellen. Vol massief verkrijgbaar tot een maximale dikte van 40 mm, in vier verschillende diktes. Op aanvraag zijn andere / tussenliggende diktes mogelijk. U bent op zoek naar iets anders, iets heel aparts ? Neem dan even een kijkje bij ons kopshout ! Leverbaar in eikenhout, maar ook in andere houtsoorten. Online in eiken te bestellen met een dikte van 60 mm, maar dikker is ook mogelijk: tot zelfs 120 mm. dik.

 

 

 

noestvrij eiken werkblad op maat

Noestvrij eiken

 

Wij maken eiken werkbladen op maat. Wij verzagen geen standaardpanelen. 

Onze massief houten werkbladen worden allemaal op maat gemaakt: wij zagen geen panelen op maat. Standaardpanelen kennen wij niet, en leveren wij dus ook niet. Wij laten dit graag bij onze collega’s, die er lustig op los zagen met hun cirkelzaag.

Wij streven naar kwaliteit, zodat u als klant alleen het beste geleverd krijgt.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken werkblad op maat ?