noestvrij eiken vingerlas

foutvrij eiken doorgaande lamel

Prachtig massief noestvrij eiken vingerlas van QATRINA

Bent u op zoek naar massief noestvrij eiken vingerlas ? Wij leveren het op maat, tot op de mm. nauwkeurig. Praktisch iedere gewenste afmeting en vorm is mogelijk.
Doordat wij al jarenlang een nauwe samenwerking met vakkundige leveranciers in Oost-Europa hebben, kunnen wij ons noestvrij eiken ook nog eens zeer voordelig aanbieden.

Ons noestvrij eiken vingerlas wordt handmatig samengesteld uit het prachtige Slavonisch eikenhout. Het hout wordt door onze leveranciers speciaal op kleur en structuur geselecteerd.
Slavonisch eiken is een harde eikensoort. Hierdoor is het hout van nature al heel goed bestand tegen kromtrekken.

Bij QATRINA vindt u alleen de allerbeste kwaliteit gecombineerd met een milieuvriendelijke duurzame productie. Ons hout is daarom ook allemaal FSC gekeurd.

Bestel zelf gemakkelijk online uw noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Naast eikenhout leveren wij ook veel andere houtsoorten. Kijk hiervoor even op onze website of neem contact met ons op per mail of telefoon. Wij staan u graag te woord.

U kunt bij ons uw hout bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas tot en met maximaal 40 mm. dikte massief. Leverbaar in een aantal standaarddiktes, maar op aanvraag zijn andere diktes ook mogelijk.

Naast hout in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering, kunt u bij ons ook terecht voor het exclusieve kopshout.

 

 

 

noestvrij eiken vingerlas

Noestvrij eiken

 

Uw hout op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste afmeting en vorm

Wij zijn (heel erg) eigenwijs en doen het helemaal anders: wij maken onze panelen en (tafel)bladen namelijk uitsluitend op maat. Standaardpanelen kennen wij niet. Onze collega’s verzagen doorgaans alleen standaardpanelen op de door u gewenste afmetingen. Verzaagde panelen hebben echter geen evenwichtige verdeling van de doorgaande lamellen meer, omdat ze op een willekeurige plek door zijn gezaagd.

Bij het op maat maken van onze houten panelen, tafelbladen, werkbladen en keukenbladen is een evenwichtige verdeling van deze lamellen nou juist een punt waar wij zeer veel aandacht aan schenken.

 

Bent u geïnteresseerd in ons noestvrij eiken vingerlas ?