noestvrij eiken tafelbladen

noestvrij eiken tafelblad

Fraaie noestvrij eiken tafelbladen bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA

Massieve noestvrij eiken tafelbladen: in Nederland en in België heel moeilijk te krijgen. QATRINA maakt ze echter gewoon voor u op maat. Uitsluitend het allermooiste hout wordt hierin verwerkt, dus bestel eenvoudig online uw noestvrij eiken tafelbladen !

De vol massief eiken tafelbladen worden door ons vervaardigd uit het prachtige Slavonisch eiken. Een heel harde eikensoort, en daardoor goed bestand tegen kromtrekken. Ons foutvrij/noestvrij eikenhout wordt op structuur en kleur door ons uitgezocht. Verrassend lage prijzen, alleen de allerbeste houtkwaliteit, een duurzame productie, en ook nog eens allemaal FSC gekeurd.

Een prachtig massief eiken tafelblad bestelt u gemakkelijk zelf in onze webshop. U kunt kiezen uit noestvrij / foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenhout.
Naast ons eiken, leveren wij ook andere houtsoorten op aanvraag. Op onze website hebben wij voor u een overzicht geplaatst. Heeft u vragen ? Neem dan gerust even contact met ons op per mail of telefoon.

Wij leveren onze tafelbladen in twee uitvoeringen: in vingerlas en in doorgaande lamellen. In massieve uitvoering kunnen wij maximaal 40 mm. dik leveren, in vier verschillende diktes te bestellen. Op aanvraag zijn andere diktes leverbaar. Opdikken behoort tot de mogelijkheden: zo kunnen wij een tafelblad tot maximaal 80 mm. dik leveren (40 mm. massief en 40 mm. opdikrand). Bent u op zoek naar iets heel speciaals ? Kijk dan eens op onze website bij de (tafel)bladen van kopshout ! Via onze webshop verkrijgbaar in eiken, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk. Standaard leveren wij ons kopshout in 60 mm, dik, maar (veel) dikker kan eventueel ook: de maximaal leverbare dikte is 120 mm.

 

 

 

noestvrij eiken tafelbladen

Noestvrij eiken tafelblad

 

Bij ons krijgt u geen verzaagde standaard panelen thuisgestuurd: wij maken tafelbladen op maat ! 

Geen standaardmaten en/of standaardpanelen bij QATRINA: wij maken de tafelbladen stuk voor stuk op maat voor onze klanten. Veel andere leveranciers actief op het internet, doen het op z’n zachtst gezegd een beetje anders, en zagen gewoon standaardpanelen op maat. Uiteraard is dit van mindere kwaliteit, omdat het paneel op willekeurige plaatsen wordt afgezaagd, en de evenwichtige lamelverdeling wordt verstoord.

Wij maken onze tafelbladen op maat. Zo krijgt u uitsluitend de allerbeste kwaliteit geleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken tafelbladen ?