noestvrij eiken tafelblad

noestvrij eiken tafelblad

Een noestvrij eiken tafelblad bestelt u voordelig bij QATRINA

Een noestvrij eiken tafelblad. Zowel in Nederland als in België niet of nauwelijks te krijgen, maar wij maken het gewoon voor u op maat. Waarom zou u met minder dan het mooiste genoegen nemen ? Bestel gewoon een noestvrij eiken tafelblad !

Onze eiken tafelbladen maken wij van Slavonisch eiken. Een zeer langzaam groeiende, en daardoor erg harde eikensoort. Het noestvrij eiken wordt door ons speciaal op structuur en kleur uitgezocht. Lage prijzen, het allermooiste hout, duurzaam geproduceerd, en FSC gekeurd. Bij ons vindt u het allemaal.

Een eiken tafelblad bestelt u heel eenvoudig zelf in onze webwinkel. U kunt hier kiezen uit noestvrij / foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Naast eikenhout, leveren wij op aanvraag ook andere houtsoorten. Een overzicht hiervan treft u op onze website. U komt er alleen niet uit, of heeft een vraag ? Neem dan even contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Tafelbladen leveren wij in twee verschillende uitvoeringen: in vingerlas en in doorgaande lamel. Massief kunnen wij tot een maximale dikte van 40 mm leveren, standaard verkrijgbaar in vier verschillende diktes. Op aanvraag zijn ook andere diktes te bestellen. Zoekt u iets echt speciaals ? Neem dan eens een kijkje bij onze tafelbladen van kopshout ! Verkrijgbaar in eikenhout, maar ook in andere houtsoorten. Standaard leverbaar in 60 mm, dik, maar op aanvraag ook dikker: tot liefst 120 mm. dik.

 

 

 

noestvrij eiken tafelblad

Noestvrij eiken tafelblad

 

Bij QATRINA krijgt u geen verzaagde standaard panelen: wij maken uw nieuwe tafelblad op maat ! 

Onze tafelbladen worden een voor een op maat voor onze klanten gemaakt. Dit in tegenstelling tot veel andere leveranciers op het internet, die rustig standaardpanelen voor u op maat zagen. 

Natuurlijk is een op maat gezaagd standaardpaneel iets anders dan een op maat gemaakt tafelblad: de van oorsprong evenwichtige verdeling van de aanwezige lamellen wordt totaal teniet gedaan, omdat er op willekeurige plaatsen stukken afgezaagd worden. Wij doen het daarom helemaal anders, en maken onze tafelbladen op maat. Zo krijgt u waar u recht op heeft: uitsluitend de beste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken tafelblad ?