noestvrij eiken tafelblad op maat

noestvrij eiken tafelblad

Een prachtig noestvrij eiken tafelblad op maat ? Bestel het eenvoudig en voordelig online bij QATRINA !

Een noestvrij eiken tafelblad op maat gemaakt. In de Benelux en in Duitsland nauwelijks te krijgen, maar QATRINA maakt het gewoon voor u. Waarom met minder dan het beste genoegen nemen ? Bestel gewoon een schitterend noestvrij eiken tafelblad op maat !

Het eiken tafelblad wordt gemaakt van Slavonisch eiken. Een zeer traag groeiende, maar daardoor wel heel erg harde eikensoort. Ons noestvrij/foutvrij eiken wordt door onze leveranciers speciaal op structuur en kleur bij elkaar gezocht. Wij staan voor redelijke prijzen, de allerbeste houtkwaliteit en duurzaam geproduceerde producten, die ook nog eens allemaal FSC gekeurd zijn.

Online in onze webshop een eiken tafelblad bestellen ? Dat is heel eenvoudig ! U kunt zelfs kiezen uit meerdere varianten: wij leveren namelijk naast noestvrij / foutvrij eiken, ook licht rustiek en rustiek eiken. Op aanvraag zijn ook andere houtsoorten bij ons te bestellen. Op onze website vindt u een overzicht. Komt u er alleen niet helemaal uit, of heeft u behoefte aan advies ? Neem dan even contact met ons op, want daar zijn wij voor.

Een tafelblad is mogelijk in twee verschillende uitvoeringen: in vingerlas en in doorgaande lamellen. Leverbaar tot en met een dikte van maximaal 40 mm. massief, te bestellen in vier verschillende veelgevraagde diktes. Overige/tussenliggende diktes zijn mogelijk: wij leveren deze op aanvraag. Wilt u graag een dikker blad ? Dan is opdikken eventueel een optie: dit is mogelijk tot maximaal 80 mm. dik. Bent u op zoek naar iets heel anders, iets heel speciaals ? Neem dan ook even een kijkje bij onze prachtige kopshout tafelbladen ! Via de website te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook dikker en in andere houtsoorten.

 

 

 

noestvrij eiken tafelblad op maat

Noestvrij eiken tafelblad op maat

 

Geen houten tafelbladen uit verzaagde standaardpanelen: wij maken houten tafelbladen op maat !

Standaardmaten en standaardpanelen kennen wij niet: onze massief houten tafelbladen maken wij stuk voor stuk op maat.

Veel andere leveranciers zagen standaardpanelen op maat voor hun klanten. Echter is een verzaagd paneel iets totaal anders dan een met de hand op maat gemaakt houten tafelblad: de oorspronkelijke evenwichtige verdeling van de houten lamellen in het paneel wordt door het verzagen ruw verstoord, daar er op willekeurige plekken zo maar stukken afgezaagd worden.

Wij doen het anders: wij maken houten tafelbladen voor u, in de de door u gewenste vorm en afmeting. Zo krijgt u alleen de beste kwaliteit geleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken tafelblad op maat ?