noestvrij eiken tabletten

noestvrij eiken tabletten

Mooie noestvrij eiken tabletten nodig ? bestel ze voordelig online bij QATRINA ! 

Precies op maat voor u gemaakte noestvrij eiken tabletten. Bij ons bestelt u ze in zo goed als iedere gewenste afmeting en vorm. Massieve noestvrij eiken tabletten zijn breed toepasbaar. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een decoratieve wandafwerking, het zelf maken van meubels, als keukenblad, bureaublad, werkblad of als fraaie afwerking van uw nieuwe kookeiland.

Noestvrij eiken tabletten maken wij van Slavonisch eiken. Een eikensoort met een prachtige lichte uitstraling. Ons Slavonisch eiken wordt duurzaam geproduceerd en is allemaal FSC gekeurd.

In onze online webshop vindt u massief eiken tabletten in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Tabletten in een andere houtsoort leveren wij buiten onze website om, op aanvraag. Klik hier voor onze andere houtsoorten en neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

De tabletten zijn leverbaar in zowel doorgaande lamel als in vingerlas. U kunt ze bestellen tot en met een dikte van 40 mm. massief in vier verschillende diktes: 20, 25, 30 en tot slot 40 mm. Zoekt u tussenliggende diktes, neem dan even contact met ons op, want deze leveren wij op aanvraag.

Daarnaast leveren wij ook nog prachtige kopshout tabletten: online te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort of veel dikker. U kunt bij ons kopshout bestellen tot maximaal 120 mm. dik.

Wij maken houten tabletten op maat, dus dit kost wat tijd. Heeft u haast en kunt u niet een paar weken wachten ? Kijk dan eens bij onze categorie ‘voorraadpanelen’ (klik hier), want deze kunnen wij veelal al binnen een week bij u afleveren.

 

 

 

noestvrij eiken tabletten

Noestvrij eiken tablet (doorgaande lamel)

 

Helemaal kant en klaar of nog onbehandeld

Vol massief houten tabletten op maat voor u gemaakt. Indien gewenst hoeft u er niets meer aan te doen, want bij QATRINA kiest u voor een onbehandeld tablet, of een kant en klaar tablet.

Onbehandelde tabletten worden geschuurd met een grovere korrel (korrel 80), en de randen zijn exact haaks en nog scherp. Dit is een halffabricaat dat nog verder afgewerkt dient te worden.
Een kant en klaar tablet wordt nog extra geschuurd met een fijnere korrel (korrel 120): de scherpe randen worden hierbij weggeschuurd.

U kiest er zelf voor, door wel of niet de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ op onze website te selecteren.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken tabletten ?