noestvrij eiken tabletten op maat

noestvrij eiken tabletten op maat

Massieve noestvrij eiken tabletten op maat nodig ? Bij QATRINA bestelt u ze voordelig online ! 

Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan ? Bestel uw noestvrij eiken tabletten tabletten op maat gewoon online bij QATRINA ! U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen kunnen het wel voor u maken. Wij leveren massieve noestvrij eiken tabletten op maat in rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellips. Ook voor zelfbedachte moeilijke vormen draaien wij onze hand niet om. Neem dus gerust even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Onze prachtige eiken tabletten worden samengesteld uit het fraaie Slavonisch eiken. Een keiharde eikensoort met een mooie lichte uitstraling. Het door ons gebruikte eikenhout wordt gegarandeerd duurzaam geproduceerd en is daarom ook altijd FSC gekeurd.

Massief eiken tabletten zijn in drie verschillende kwaliteiten te bestellen: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Tabletten in andere houtsoorten dan eiken zijn mogelijk op aanvraag. Klik hier voor ons overzicht en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wij leveren zowel doorgaande lamel als vingerlas tabletten in vier diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Tussenliggende diktes zijn leverbaar op aanvraag, Neem hiervoor even contact met ons op. Daarnaast leveren wij ook prachtige kopshout tabletten: deze zijn online te bestellen in 60 mm. dik eiken, maar buiten onze website om ook in andere houtsoorten en veel dikker.

Maatwerk kost tijd tijd. Heeft u haast ? Kijk dan even bij onze ‘voorraadpanelen’ (klik hier), want deze zijn veel sneller leverbaar.

 

 

 

noestvrij eiken tabletten op maat

Noestvrij eiken tablet

 

Kiest u maar: onbehandeld of kant en klaar 

Wij maken op maat. U kiest voor onbehandeld of kant en klaar.

Een onbehandeld tablet wordt geschuurd met korrel 80, en de randen zijn nog scherp. Dit is een zogenaamd halffabricaat, en dient nog verder afgewerkt te worden. Kant en klare tabletten worden ook nog geschuurd met een fijnere korrel 120, en de scherpe kantjes worden weggeschuurd.

Bij QATRINA bepaalt u het helemaal zelf, door wel of niet voor de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ te kiezen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken tabletten op maat ?