noestvrij eiken tablet

noestvrij eiken tablet

Een prachtig vol massief noestvrij eiken tablet van QATRINA  

Een massief noestvrij eiken tablet nodig ? Welkom bij QATRINA ! Wij maken houten tabletten op maat voor onze klanten. Alle denkbare vormen zijn in principe mogelijk. Heeft u dus iets speciaals in gedachten, neem dan even contact met ons op.

Talloze toepassingen zijn te bedenken voor een noestvrij eiken tablet: zo kunt u er bijvoorbeeld uw zelf ontworpen meubel van maken, maar is het uiteraard ook te gebruiken als bureaublad, tafelblad of als werkblad voor in de keuken. Onze vaste producenten maken de massief eiken tabletten van Slavonisch eiken. Een hele harde en mooie lichte eikensoort. Het gebruikte hout voor onze tabletten wordt milieuvriendelijk  geproduceerd en is stuk voor stuk FSC gekeurd.

U kunt bij ons kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken tabletten. Houten tabletten in andere houtsoorten dan eiken zijn op aanvraag leverbaar. Klik hier voor het overzicht van onze andere houtsoorten op de website.

Wij maken houten tabletten in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering tot en met 40 mm. dik maximaal, in vier courante diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Toevallig een andere dikte nodig ? Geen probleem: neem dan even contact met ons op.

Weinigen kunnen het leveren, maar bij ons bestelt u het gewoon op maat: kopshout tabletten. Online zijn deze bij ons te bestellen in 60 millimeter dik Slavonisch eiken, maar een andere houtsoort of (veel) dikker is ook mogelijk op aanvraag: u kunt tot maximaal 120 mm. dik kopshout bij ons bestellen. Neem voor ons kopshout even een kijkje op de website: klik hier.

Tabletten op maat maken kost natuurlijk wat tijd. Niet alle klanten hebben het geduld om hierop te wachten. Heeft u snel tabletten nodig en bent u zelf wel handig ? Kijk dan even bij onze ‘voorraadpanelen‘: deze zijn doorgaans binnen een week te leveren.

 

 

 

noestvrij eiken tablet

Noestvrij eiken tablet doorgaande lamel

 

Schitterende massief houten tabletten op maat gemaakt

Bestel uw tabletten gewoon op maat bij QATRINA. Wij maken ze tot op de mm. nauwkeurig voor u in de gewenste vorm en afmetingen. Via onze website leveren wij vierkante en rechthoekige tabletten in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Daarnaast zijn ook kopshout eiken tabletten mogelijk.

Heeft u een afwijkende vorm in gedachten ? Neem dan contact met ons op: bij QATRINA kan (bijna) alles.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken tablet ?