noestvrij eiken tablet op maat

noestvrij eiken of foutvrij eiken

Een massief noestvrij eiken tablet op maat ? Geen probleem bij QATRINA !

Een noestvrij eiken tablet op maat nodig ? Van harte welkom bij QATRINA !
Wij maken massief houten tabletten in zo goed als alle denkbare vormen. Mocht u dus iets heel speciaals voor ogen hebben, neem dan contact met ons op: wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Voor een noestvrij eiken tablet op maat zijn talloze toepassingen te bedenken: maak er bijvoorbeeld uw eigen meubels van, of gebruik het als prachtig bureaublad, tafelblad of als keukenblad. Onze leveranciers maken de prachtige eiken tabletten van het mooie en keiharde Slavonisch eiken. Wij gebruiken uitsluitend FSC gekeurd hout voor de tabletten: een garantie voor een verantwoorde houtkap.

Slavonisch eiken tabletten leveren wij in noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van onze andere leverbare houtsoorten. De tabletten zijn te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering t/m maximaal 40 mm. dik, in vier gangbare diktes: 20, 25, 30 en 40 mm. Heeft u toevallig net een andere dikte nodig ? Neem dan even contact met ons op.

Praktisch niemand anders kan het leveren, maar bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat gemaakt: een kopshout tablet. Via de website is kopshout bij ons te bestellen in 60 mm. dik eiken: een andere houtsoort en/of dikker is leverbaar op aanvraag. Wij kunnen tot en met 120 mm. dik kopshout leveren. Nieuwsgierig geworden ? Klik dan hier voor onze categorie ‘kopshout’.

Uiteraard kost op maat maken wel wat tijd. Niet iedereen heeft helaas het geduld hier op te wachten.
Snel houten tabletten nodig en handig genoeg om ze zelf op maat te zagen ? Kijk dan snel bij onze categorie voorraadpanelen want deze kunnen wij meestal al binnen een week bij u afleveren.

 

 

noestvrij eiken tablet op maat

Noestvrij eiken tablet op maat in doorgaande lamellen

 

Prachtige massief houten tabletten tot op de mm. nauwkeurig voor u op maat gemaakt

Houten tabletten bestelt u tegenwoordig gewoon online op maat bij QATRINA. Alles tot op de millimeter nauwkeurig in de door u gewenste vorm(en) en afmetingen. Via de webshop kunt u vierkante en rechthoekige tabletten in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken bij ons bestellen. Daarnaast leveren wij ook kops eiken tabletten online.

Neem voor afwijkende vormen en (hele) grote tabletten even contact met ons op, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken tablet op maat ?