noestvrij eiken platen

noestvrij eiken platen

U heeft noestvrij eiken platen nodig ? Wij maken ze voor u op maat !  

QATRINA maakt massief noestvrij eiken platen exact op maat, in praktisch elke gewenste afmeting en vorm. Massieve noestvrij eiken platen zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld zelf uw meubels mee te maken. Denk aan kasten en badkamermeubels, maar ook aan werkbladen, keukenbladen, bureaubladen of zelfs tafelbladen.

Noestvrij eiken platen maken wij van het fraaie Slavonisch eiken: een mooie lichte en harde eikensoort die heel goed bestand is tegen kromtrekken. Onze platen zijn allemaal duurzaam geproduceerd en stuk voor stuk FSC gekeurd. Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit, maar dan wel tegen concurrerende prijzen. Bezoek onze website en laat u verrassen.

Bestel heel gemakkelijk zelf massief eiken platen in onze webwinkel. U kunt hier kiezen uit noestvrij/foutvrij eikenhout, licht rustiek eikenhout en rustiek eikenhout. Andere houtsoorten zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Ga hiervoor even naar onze website want daar hebben wij de mogelijkheden voor u op een rij gezet. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Houten platen zijn te bestellen in vingerlas en in doorgaande lamel. Leverbaar in vier diktes tot en met 40 mm. dik massief hout. Op aanvraag zijn andere diktes eventueel ook mogelijk.

Ook voor kopshout platen bent u bij QATRINA aan het juiste adres: deze leveren wij online in 60 millimeter dik eiken. Dikker kopshout, en kopshout in een andere houtsoort dan eiken, leveren wij op aanvraag.

 

 

 

noestvrij eiken platen

Noestvrij eiken

 

Wij maken massief houten platen op maat ! 

Veel simpeler kunnen wij het voor onze klanten niet maken: massief houten platen, exact op maat gemaakt. Geen verzaagde standaardplaten, maar op maat gemaakte platen. Op maat gezaagde standaardplaten zijn uiteraard van een beduidend andere kwaliteit dan op maat gemaakte platen. Verzaagde platen worden op een totaal willekeurige plek afgezaagd, zodat de evenwichtige verdeling van de lamellen verstoord wordt. QATRINA doet het daarom anders: wij maken ze op maat.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken platen ?