noestvrij eiken platen op maat

noestvrij eiken platen op maat

Noestvrij eiken platen op maat nodig ? Welkom bij QATRINA !  

Wij maken ze voor u: massief noestvrij eiken platen op maat. In principe zijn alle afmetingen en vormen mogelijk: wij leveren ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige platen op maat. Onze noestvrij eiken platen op maat zijn uitermate geschikt voor het zelf maken van bijvoorbeeld kasten, badkamer meubels, salontafels, werkbladen, keukenbladen, bureaubladen en natuurlijk tafelbladen.

Eikenhouten platen worden door ons gemaakt van Slavonisch eiken, afkomstig uit Oost Europa. Slavonisch eiken staat bekend om zijn fraaie lichte kleur en hardheid. Deze eikensoort is dan ook zeer goed bestand tegen kromtrekken of torderen. Allemaal stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd. Een hoge kwaliteit voor redelijke prijzen: daar staan wij voor. Kijk even op onze website: u zult verrast zijn door de mogelijkheden.

Vanuit uw luie stoel thuis zelf massief eiken platen bestellen ? Een fluitje van een cent ! Bezoek onze webwinkel, en kies vervolgens uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Ook andere houtsoorten dan eiken zijn mogelijk op aanvraag. Kijk even op onze website want daar hebben wij onze andere houtsoorten voor u op een rijtje gezet. Vragen of hulp nodig ? Neem dan even contact met ons op.

Online zijn onze platen te bestellen in vingerlas en in doorgaande lamel uitvoering. Wij leveren standaard vier diktes: 20, 25, 30 en 40 mm, maar op aanvraag zijn eventueel ook andere diktes verkrijgbaar.

Bijna niemand kan ze leveren, maar QATRINA wel: prachtige kopshout platen. In onze webwinkel te bestellen in 60 mm. dik eikenhout, maar op aanvraag ook (veel) dikker en in andere houtsoorten leverbaar.

 

 

 

noestvrij eiken platen op maat

Noestvrij eiken plaat, doorgaande lamel

 

QATRINA maakt houten platen op maat ! 

Waarom zou u moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan: massief houten platen, exact op maat gemaakt. Kant en klaar om door u verder verwerkt te worden tot het gewenste eindproduct. Niks geen verzaagde standaard platen, maar gewoon op maat gemaakt.

Voor u op maat gezaagde standaardplaten zijn uiteraard wat anders dan op maat gemaakte platen. Op maat verzaagde platen worden op een willekeurige plek doorgezaagd, met als gevolg dat de evenwichtige verdeling van de houten lamellen compleet verstoord wordt. Daarom doen wij het helemaal anders, en maken wij platen op maat.  

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken platen op maat ?