noestvrij eiken plaat

noestvrij eiken plaat

Een noestvrij eiken plaat nodig ? Bestel hem voordelig online bij QATRINA ! 

Tot op de mm. nauwkeurig exact op maat voor u gemaakt: een massieve noestvrij eiken plaat. U kunt de noestvrij eiken plaat voor talloze zaken gebruiken: zo maakt u er bijvoorbeeld zelf uw meubels van, gebruikt u het als mooi bureaublad, keukenblad, werkblad of als blad voor uw kookeiland. De platen maken wij van ijzersterk Slavonisch eiken: een zeer langzaam groeiende houtsoort. Al onze houten platen worden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn stuk voor stuk FSC gekeurd.

Massief eiken platen kunt u heel gemakkelijk zelf via onze website bestellen. Onze eiken platen zijn verkrijgbaar in noestvrije, licht rustieke en in rustieke kwaliteit. Platen in andere houtsoorten leveren wij buiten de website om, op aanvraag. Voor een overzicht van onze andere houtsoorten, klik hier. Natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar per mail en telefoon.

Massief hout leveren wij in twee uitvoeringen: u kunt kiezen uit platen in doorgaande lamellen of platen in vingerlas. Beide uitvoeringen zijn beschikbaar tot en met maximaal 40 mm. dik, in verschillende standaarddiktes. Tussenliggende diktes zijn mogelijk op aanvraag.

Als klap op de vuurpijl leveren wij ook platen gemaakt van kopshout. Exclusief bij QATRINA verkrijgbaar in 60 millimeter dik eiken, maar op aanvraag eventueel ook in een andere houtsoort. Dus neem even een kijkje op onze website en laat u verrassen: klik hier voor onze categorie kopshout.

U begrijpt dat platen op maat maken wat tijd kost. Heeft u snel platen nodig ? Kijk dan vlug bij onze categorie ‘voorraadpanelen‘, want deze kunnen wij doorgaans binnen een (werk)week bij u afleveren.

 

 

 

noestvrij eiken plaat

Noestvrij eiken plaat (Slavonisch eiken in doorgaande lamellen)

 

Klaar om te gebruiken of nog onbewerkt 

Standaard worden onze platen geschuurd met een grovere korrel 80 en de randen zijn nog scherp. Dit is een halffabricaat dat nog verder door u afgewerkt moet worden. Een kant en klare plaat krijgt nog een extra schuurbeurt met een fijnere korrel 120: de scherpe randen worden hierbij ook weggeschuurd. Wij noemen dit in vakjargon het aanbrengen van vellingkanten.

Op onze website bepaalt u zelf of u een onbewerkte of een bewerkte plaat wilt bestellen door wel of niet de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ aan te vinken.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken plaat ?