noestvrij eiken plaat op maat

noestvrij eiken plaat op maat

Een noestvrij eiken plaat op maat bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA ! 

Vriendelijk geprijsd en tot op de millimeter nauwkeurig: een noestvrij eiken plaat op maat. U kunt het zo gek niet bedenken of de noestvrij eiken plaat op maat kunt u er wel voor gebruiken: maak er bijvoorbeeld uw zelfbedachte meubels van, of gebruik het ‘gewoon’ als fraai bureaublad, keukenblad of werkblad. Wij maken de platen van Slavonisch eiken: dit is langzaam groeiende en daardoor erg harde houtsoort. Prachtig massief hout, duurzaam geproduceerd en voorzien van het FSC keurmerk.

Op maat gemaakte eiken platen bestelt u bij ons direct online in de webshop. De platen zijn leverbaar in een noestvrije, licht rustieke en in een rustieke kwaliteit. Voor platen in een andere houtsoort verzoeken wij u even contact met ons op te nemen, want deze leveren wij uitsluitend op aanvraag. Een overzicht van onze andere leverbare houtsoorten treft u hier.

U kunt bij ons houten platen in twee verschillende uitvoeringen bestellen: wij leveren platen in doorgaande lamellen en in vingerlas, verkrijgbaar tot en met 40 mm. dik maximaal. Onze standaarddiktes zijn 20, 25, 30 en 40 mm. Andere/tussenliggende diktes zijn op aanvraag mogelijk.
Uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA zijn onze platen van kopshout. Leverbaar in 60 millimeter dik massief eiken en buiten de website om op aanvraag eventueel ook in andere houtsoorten. Laat u verrassen en klik hier voor ons kopshout op maat.

Wij doen ons best alle maatwerkbestellingen z.s.m. bij onze klanten af te leveren, maar op maat maken kost nou eenmaal wat tijd. U heeft weinig tijd ? Kijk dan ook even bij onze ‘voorraadpanelen‘. De levertijd hiervoor bedraagt normaal gesproken ongeveer een week.

 

 

 

noestvrij eiken plaat op maat

Noestvrij eiken plaat op maat (Slavonisch eiken in doorgaande lamellen)

 

Een extra schuurbeurt inclusief het aanbrengen van vellingkanten rondom

Ons hout wordt standaard geschuurd met korrel 80 en de randen worden nog scherp gelaten. De plaat is dan nog een halffabricaat: deze dient u nog zelf verder af te werken. Wanneer u een kant en klare plaat besteld, dan krijgt deze nog een extra schuurbeurt met een wat fijnere korrel (120) en worden de scherpe randen weggeschuurd, ook wel het aanbrengen van vellingkanten genoemd. U kiest voor een kant en klare plaat door op onze website de optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’ aan te vinken.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken plaat op maat ?