noestvrij eiken meubelplaten

noestvrij eiken meubelplaten

Noestvrij eiken meubelplaten nodig ? QATRINA maakt ze voor u op maat ! 

Vol massief noestvrij eiken meubelplaten maken wij op maat tot op de millimeter nauwkeurig, in zo goed als iedere denkbare afmeting en vorm. Noestvrij eiken meubelplaten zijn onder meer geschikt om zelf uw meubels mee te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kasten en badkamer meubels, maar ook aan keukenbladen, werkbladen, bureaubladen of schitterende tafelbladen.

Eikenhouten meubelplaten worden bij ons gemaakt van Slavonisch eikenhout: een houtsoort die van nature zeer goed bestand is tegen kromtrekken en torderen. Stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerde, kwaliteitsproducten, en bovendien allemaal FSC gekeurd. Alleen de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor scherpe prijzen.

U bestelt de eiken meubelplaten heel eenvoudig zelf online in onze webwinkel. QATRINA levert foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maar eventueel ook andere houtsoorten: deze leveren wij op aanvraag. Op onze website hebben wij de mogelijkheden op een rij gezet. Heeft u vragen ? Neem dan contact met ons op: wij helpen u graag.

Meubelplaten zijn verkrijgbaar in twee verschillende fraaie uitvoeringen: wij leveren in vingerlas en in doorgaande lamel. Massief te bestellen in vier standaarddiktes tot en met maximaal 40 mm. dik. Tussenliggende diktes zijn mogelijk op aanvraag. Naast onze meubelplaten in doorgaande lamel- en vingerlas, leveren wij ook platen in exclusief kopshout. Online in onze webshop standaard te bestellen in eiken met een dikte van 60 mm, maar veel dikker kan op aanvraag ook: wij leveren kopshout in eiken en andere houtsoorten tot liefst 120 mm. dik.

 

 

 

noestvrij eiken meubelplaten

Noestvrij eiken meubelplaat

 

Bij ons geen verzaagde standaardplaten, wij maken platen op maat voor u ! 

Gemakkelijker kunnen we u het u niet maken: massief houten meubelplaten, op maat voor u gemaakt. Het grote gros van de leveranciers op het internet nemen het niet zo nauw, en zagen nog steeds standaardpanelen op maat, omdat dit veel goedkoper is, en veel minder tijd kost.

Een op maat gezaagde standaardplaat is echter van een veel mindere kwaliteit dan een helemaal op maat gemaakte meubelplaat. De plaat wordt in het eerste geval op een compleet willekeurige plaats doorgezaagd, waardoor de van oorsprong evenwichtige verdeling van de lamellen verdwijnt. Daarom doen wij het anders: wij maken de platen op maat voor u. Zo krijgt u uitsluitend de beste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken meubelplaten ?