noestvrij eiken meubelpanelen

foutvrij eiken doorgaande lamel

Noestvrij eiken meubelpanelen ? Bij QATRINA bestelt u ze eenvoudig online

Wij maken noestvrij eiken meubelpanelen op maat tot op de mm. nauwkeurig, in (bijna) elke vorm en afmeting die u wenst.

Noestvrij eiken meubelpanelen kunt u onder andere gebruiken voor het zelf maken van meubels, maar zijn ook heel geschikt als vloerdelen, keukenblad, werkblad, bureaublad of als prachtig tafelblad.

De eiken meubelpanelen worden door ons op maat gemaakt uit Slavonisch eikenhout: van nature zeer goed bestand tegen kromtrekken, en keihard.

Duurzaam geproduceerde, hoogwaardige houtproducten, en alles FSC gekeurd. Zo krijgt u uitsluitend de beste kwaliteit geleverd.

Eiken meubelpanelen zijn bij ons online in de webwinkel te bestellen. Wij leveren noestvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Ook andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag. Op onze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Neem bij vragen gerust even contact met ons op per telefoon of mail.

Massief houten meubelpanelen kunt u bestellen in twee uitvoeringen: in doorgaande lamel en in vingerlas. Wij leveren massief tot en met 40 mm. in standaarddiktes, maar ook in andere diktes op aanvraag. Naast doorgaande lamel- en vingerlas panelen zijn ook panelen in het exclusieve kopshout leverbaar. Standaard worden deze geleverd met een dikte van 60 mm, maar (veel) dikker is ook mogelijk, tot maar liefst 120 mm. dik.

 

 

 

noestvrij eiken meubelpaneel

Noestvrij eiken meubelpaneel

 

Wij leveren geen verzaagde panelen, wij maken ze op maat voor u ! 

Wij maken meubelpanelen op maat. Veel cowboys op het internet nemen het wat minder nauw, en zagen alleen voorraadpanelen op maat, omdat dit natuurlijk veel goedkoper is.

Een verzaagd paneel is echter per definitie van een beduidend mindere kwaliteit dan een paneel dat op maat gemaakt wordt. Het paneel wordt op een willekeurige plaats doormidden gezaagd, waardoor de evenwichtige verdeling van de houten lamellen helemaal teniet gedaan wordt. QATRINA doet het dus op haar eigen manier: wij maken de panelen gewoon meteen op maat. Zo krijgt u alleen het allerbeste in huis.

Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor een goede service, en de beste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken meubelpanelen ?