noestvrij eiken meubelpanelen op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Bij QATRINA bestelt u ze eenvoudig online: noestvrij eiken meubelpanelen op maat 

QATRINA levert noestvrij eiken meubelpanelen op maat gemaakt, in (bijna) iedere vorm en afmeting. Wij leveren uitsluitend op maat gemaakt: voorraadpanelen hebben wij niet.

Noestvrij eiken meubelpanelen op maat zijn de basis voor het zelf maken van meubels, maar ook heel geschikt voor andere doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keukenbladen, werkbladen, bureaubladen of tafelbladen. De mogelijkheden zijn legio. Wij maken de eiken panelen uit mooi massief Slavonisch eiken. Deze houtsoort is van nature uitstekend bestand tegen kromtrekken, en staat bekend als een van de hardere eikensoorten. Milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteitsproducten, en bovendien allemaal FSC gekeurd. In een notendop de producten van QATRINA.

In onze webwinkel kunt eenvoudig zelf eiken meubelpanelen bestellen. U kunt kiezen uit drie varianten: noestvrij / foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken. Op aanvraag leveren wij echter ook andere houtsoorten. Een overzicht hiervan treft u op onze website. Heeft u een vraag, of heeft u hulp nodig ? Neem dan even contact met ons op. U kunt ons bereiken via mail of telefoon.

U kunt onze meubelpanelen bestellen in twee uitvoeringen, te weten: in doorgaande lamel en in vingerlas. Massief verkrijgbaar tot en met 40 mm. dik in vier verschillende diktes. Andere / tussenliggende diktes zijn leverbaar op aanvraag. QATRINA levert als een van de weinigen in Nederland en België ook panelen in kopshout. Standaard online verkrijgbaar in 60 mm, dik, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort dan eiken, en (veel) dikker: tot maximaal 120 mm. dik.

 

 

 

noestvrij eiken meubelpanelen op maat

Noestvrij eiken meubelpaneel op maat

 

Aan u de keuze: een onbehandeld paneel, of een kant en klaar paneel op maat

Standaard worden onze panelen geschuurd met korrel 80, en zijn de randen nog scherp. Indien u de panelen nog zelf verder wilt (of moet) bewerken, bijvoorbeeld omdat u er een kast(je) van wilt maken, is dat de beste keus. Op onze website kiest u dan alleen voor de optie ‘geen kleur’.

Gaat u het paneel niet verder bewerken, en wilt u er niets meer aan hoeven te doen ? Dan is een kant en klaar paneel het meest geschikt. Kies dan voor de optie ‘geen kleur’ en de extra optie ‘extra schuurbeurt + vellingrand R2’. Uw paneel krijgt dan nog een extra fijn schuurbeurt met korrel 120 (een fijnere korrel) en de scherpe randen worden rondom voorzichtig weg geschuurd. Dit noemen wij “het aanbrengen van vellingkanten”. Uw paneel is daarmee klaar om direct verwerkt te kunnen worden.

Optioneel is het mogelijk uw paneel te laten behandelen. Op onze website staan een aantal veelgevraagde (kleur)afwerkingen, maar andere kleuren zijn ook mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken meubelpanelen op maat ?