noestvrij eiken meubelpaneel op maat

foutvrij eiken doorgaande lamel

Een noestvrij eiken meubelpaneel op maat van QATRINA

Thuis vanaf de bank een noestvrij eiken meubelpaneel op maat bestellen ? Welkom bij QATRINA !
Wij maken massief houten panelen op maat, tot op de millimeter nauwkeurig.

QATRINA levert ze allemaal op maat: ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellipsvormige panelen. Zo goed als elke afmeting is mogelijk. Ook fantasie/hele ingewikkelde vormen zijn doorgaans geen probleem voor ons. Nieuwsgierig geworden ? Neem dan even contact met ons op.

Een noestvrij eiken meubelpaneel op maat kunt u direct in onze webwinkel bestellen. Ook leveren wij licht rustiek en rustiek eiken. Ons eiken valt onder Slavonisch eikenhout. Hebt u vragen? Stuurt u ons gerust een mail met uw wensen, dan ontvangt u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave van ons.
Kijk even op onze website, voor vele andere houtsoorten.

Gunstige prijzen, de beste kwaliteit, een duurzame productie, en FSC gekeurd. Bij ons vindt u het allemaal.

Onze meubelpanelen leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlas uitvoering. Massief verkrijgbaar tot maximaal 40 mm. dik, in verschillende standaard diktes. Andere diktes zijn op aanvraag ook mogelijk.

 

 

 

noestvrij eiken meubelpaneel op maat

Noestvrij eiken meubelpaneel op maat

Op maat gemaakt in eikenhout, maar ook in veel andere houtsoorten

Noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken leveren wij online via onze webshop, in doorgaande lamel en in vingerlas. U kunt online bij ons tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter bestellen. Kopshout is online leverbaar tot een maximale lengte van 2,4 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Langer en breder is veelal gewoon mogelijk, maar alleen op aanvraag.

Een lengte van zeven meter in vingerlas en kopshout is geen probleem voor ons, maar doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter zijn niet altijd leverbaar. Neemt u voor de zekerheid hiervoor even contact met ons op.

Een ruime keuze in massief hout: foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, en ook nog veel andere houtsoorten: QATRINA maakt het allemaal voor u op maat !
Kijk voor een uitgebreid overzicht even op onze website, of neem contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een noestvrij eiken meubelpaneel op maat ?