noestvrij eiken keukenfrontjes

noestvrij eiken keukenfrontjes

Op zoek naar massieve noestvrij eiken keukenfrontjes ? Bestel ze voordelig op maat gemaakt bij QATRINA !

Sfeervolle massieve noestvrij eiken keukenfrontjes op maat voor interessante prijzen ? Van harte welkom bij QATRINA ! Wij leveren geen fineerfronten: al onze keukenfrontjes worden gemaakt van massief hout.

Zoekt u een meer warme sfeer in uw keuken of badkamer ? Dan zijn noestvrij eiken keukenfrontjes wellicht wat voor u. U gebruikt ze eenvoudig in uw bestaande badkamer of keuken, maar ze zijn uiteraard ook te gebruiken wanneer u een nieuwe badkamer of keuken overweegt. Het gebruikte hout is allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd. Een garantie voor verantwoord bosbeheer en kwaliteit.

Een moderne strakke uitstraling is bij ons standaard: geen opgeleukte frontjes, maar gewoon elegante vlakke fronten. Massief hout wil helaas nog wel eens kromtrekken. Wij voorzien onze keukendeurtjes daarom altijd van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen, zodat kromtrekken of torderen niet meer mogelijk is. De strippen zijn volledig in het hout weggewerkt en dus van buitenaf niet te zien.

Onze eiken deurtjes en frontjes zijn leverbaar in drie kwaliteiten: u kunt kiezen uit foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken frontjes en deurtjes. De laatste versie is eventueel ook te bestellen in fijnbezaagde uitvoering. Dit geeft de fronten en deuren een nog robuustere look.
Keukenfronten en -deuren in een andere houtsoort dan eiken kan ook. Op onze website treft u een overzicht van onze andere houtsoorten: klik hier en neem aansluitend even contact met ons op.

 

 

 

noestvrij eiken keukenfrontjes

Noestvrij eiken keukenfrontjes

 

Massief houten fronten en -deuren op maat in eiken, maar ook in andere houtsoorten 

QATRINA is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, maar wij kunnen nog veel meer dan dat. Uw deurtjes kunt u bijvoorbeeld al inclusief ingefreesde sparingen voor de scharnieren bij ons bestellen. Praktisch  alles is mogelijk: zo leveren wij niet alleen ‘standaard deuren en -fronten’ maar ook hele kleine en hele grote. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

Voor nog meer sfeer leveren wij ook massief houten paneelfrontjes en -deurtjes, vanzelfsprekend ook weer op maat gemaakt. Deze frontjes en -deurtjes bouwen wij op uit houten panelen met een massief houten omranding. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken keukenfrontjes ?