noestvrij eiken keukendeurtjes op maat

noestvrij eiken keukendeurtjes op maat

Vol massieve noestvrij eiken keukendeurtjes op maat bestelt u vanuit uw luie stoel thuis bij QATRINA !

Bestel ze eenvoudig en voordelig online: prachtige massieve noestvrij eiken keukendeurtjes op maat. Voor u op maat gemaakt van prachtig Slavonisch eikenhout, maar eventueel op aanvraag ook te bestellen in een andere houtsoort.  

De meeste keukens en badkamers kunnen wel wat meer sfeer gebruiken. Onze noestvrij eiken keukendeurtjes op maat zorgen hiervoor. De massieve keukendeurtjes en -fronten zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: in een moderne vlakke uitvoering en als paneeldeurtjes en -fronten. Handmatig samengesteld uit schitterende houten panelen en daarna  voorzien van een houten omranding.

Een nare eigenschap van massief houten panelen is dat ze na verloop van tijd de neiging hebben om krom te gaan trekken. Onze deurtjes worden daarom voorzien van in gefreesde stalen strippen. De strippen zijn onzichtbaar in het deurtje weggewerkt: hier is van de buitenkant niets van te zien.

De fronten en deurtjes zijn zonder uitzondering milieuvriendelijk geproduceerd en opgebouwd uit FSC gekeurd hout. Een garantie voor absoluut verantwoord bosbeheer.

QATRINA levert eiken deurtjes in drie verschillende kwaliteiten: u kunt kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken deurtjes en fronten. Rustiek eiken deurtjes en -fronten zijn ook in fijnbezaagde uitvoering leverbaar. De deurtjes krijgen hiermee een nog ruiger uiterlijk. Deuren en fronten in andere houtsoorten zijn ook mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op of kijk op onze website: klik hier.

 

 

 

noestvrij eiken keukendeurtjes op maat

noestvrij eiken keukendeurtjes op maat

 

U wilt uw deurtjes graag kant en klaar ? Welkom bij QATRINA ! 

Andere aanbieders leveren doorgaans alleen fronten en deuren. Wij gaan echter verder dan dat: tegen een geringe meerprijs frezen wij de benodigde sparingen voor de scharnieren er al voor u in, en ook een professionele beschermende afwerking met Rubio Monocoat houtolie of een matte of zijdeglans lak is mogelijk. Zo zijn u de fronten en deuren bij afleveren al helemaal klaar om gemonteerd te worden !

Alles op maat voor u gemaakt, of het nou standaard IKEA deuren en fronten moeten zijn, of juist hele aparte. Neem gerust even contact met ons op voor meer info.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken keukendeurtjes op maat ?