noestvrij eiken kastdeurtjes

foutvrij eiken katdeurtjes

Op zoek naar noestvrij eiken kastdeurtjes ? QATRINA maakt ze voordelig voor u op maat !

Schitterende vol massieve noestvrij eiken kastdeurtjes ? U bestelt ze voordelig bij QATRINA ! Wij maken de deurtjes precies op maat in de door u gewenste afmetingen.

Wij leveren deurtjes in eikenhout, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. Helemaal van deze tijd: noestvrij eiken kastdeurtjes !

Bij ons vindt u geen deurtjes met toeters en bellen: wij leveren gewoon strakke, moderne kastdeurtjes. De deuren worden allemaal handmatig gemaakt uit het mooiste hout. Uiteraard zijn onze houtproducten duurzaam geproduceerd en allemaal FSC gekeurd. Heel gewoon bij QATRINA.

QATRINA maakt kastdeurtjes in foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek eiken fijnbezaagd. Ook kastdeuren in een andere houtsoort is geen probleem: kijk hier voor het overzicht of neem meteen contact met ons op.

Door schommelingen in de temperatuur en vooral de luchtvochtigheid, wil hout gaan ‘werken’. Wij voorzien de deuren daarom allemaal van onzichtbaar ingefreesde stalen strippen. De laatste twee buitenste lamellen worden pas verlijmd, nadat de strippen in het paneel zijn gefreesd. Zo wordt eventueel kromtrekken voorkomen en zijn de strippen onzichtbaar in het deurtje weggewerkt.

 

 

noestvrij eiken kastdeurtjes

Eiken kastdeurtjes doorgaande lamel

 

Alles maatwerk in Slavonisch eiken, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk

Kastdeuren op maat, maar ook voor bijkomende bewerkingen kunt u bij ons terecht: de benodigde sparingen voor de scharnieren brengen wij eventueel ook al aan. Zo zijn de deuren klaar en hoeft u ze alleen nog zelf op te hangen. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden. QATRINA regelt het allemaal voor u.

Vrijwel alles is mogelijk: of het nou gaat om ‘standaard’ deuren, hele grote deuren of hele kleine deuren, wij maken ze allemaal op maat !

Nieuwsgierig geworden ? Mail ons dan even de benodigde afmetingen en aantallen, zodat wij u een prijsopgave toe kunnen sturen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan ?

Wilt u meer sfeer ? Kijk dan eens bij onze paneeldeurtjes. Paneeldeuren maken wij op maat uit een vlak en strak massief houten paneel met een massief houten omranding. Uiteraard worden onze paneeldeurtjes ook voorzien van ingefreesde stalen strippen.

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken kastdeurtjes ?