noestvrij eiken kastdeuren

noestvrij eiken kastdeuren

Massieve noestvrij eiken kastdeuren ? Bestel ze eenvoudig online bij QATRINA !

Bestel ze gemakkelijk en voordelig vanaf de bank thuis: noestvrij eiken kastdeuren. Exact op maat voor u gemaakt van schitterend Slavonisch eikenhout. Kastdeuren in een andere houtsoort zijn eventueel ook mogelijk op aanvraag. 

Van plan om eindelijk eens uw keuken, slaapkamer of badkamer aan te pakken ? Denk dan eens aan noestvrij eiken kastdeuren, want deze zorgen voor een warme, behaaglijke sfeer.

Onze massief houten kastdeuren zijn leverbaar in een strakke, moderne uitvoering, maar ook in wat meer nostalgische paneel kastdeuren. Allemaal handgemaakt van massief hout voorzien van een vol massief houten rand. Massief hout heeft de neiging om te gaan kromtrekken: daarom frezen wij er stalen strippen in. Van de buitenkant zie je hier absoluut niets van, maar door de stalen strippen blijven de kastdeuren gegarandeerd recht. Ons hout wordt milieuvriendelijk verwerkt en is tevens FSC gekeurd.

Wij leveren drie kwaliteiten eiken kastdeuren: noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken deuren. Rustiek eiken deuren zijn eventueel ook in fijnbezaagde uitvoering te bestellen. Het hout wordt dan aanvullend met een lintzaag na behandeld en krijgt zo een extra ruw oppervlakte. Andere houtsoorten kunnen wij desgewenst op aanvraag leveren: neem hiervoor contact met ons op of kijk even op onze website bij de categorie ‘andere houtsoorten’: klik hier.

 

 

 

noestvrij eiken kastdeuren

 

Zelf verder afwerken is niet echt uw ding ? Bestel uw kastdeuren dan gewoon kant en klaar !  

Veel andere aanbieders leveren uitsluitend halffabricaten: QATRINA gaat (veel) verder. De sparingen voor scharnieren kunnen wij bijv. al voor u in frezen, en ook een behandeling met een professionele houtolie of lak kunnen wij voor u verzorgen. Zelf hoeft u de deuren dan alleen nog te (laten) monteren. Alles is mogelijk: ‘gewone’ standaard IKEA deurtjes, hele kleine, maar ook hele grote deuren. QATRINA maakt het allemaal op maat. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken kastdeuren ?