noestvrij eiken kastdeuren op maat

noestvrij eiken kastdeuren op maat

Massieve noestvrij eiken kastdeuren op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA !

Bij QATRINA bestelt u ze gewoon vanaf de bank thuis: fraaie noestvrij eiken kastdeuren op maat. Standaard maken wij onze kastdeuren van het prachtige Slavonisch eiken, maar ook kastdeuren in een andere houtsoort zijn eventueel mogelijk. 

Heeft u plannen om uw keuken, slaapkamer of badkamer eindelijk eens een keer te vernieuwen ? Dan zou u zeker ook eens aan noestvrij eiken kastdeuren op maat moeten denken. zij creëren de broodnodige gezellige en behaaglijke sfeer in deze veelal kille ruimtes.

De deuren zijn te bestellen in een moderne vlakke uitvoering, maar ook leverbaar als wat meer nostalgische paneeldeuren. Handgemaakt door onze vaste producenten van vol massief houten panelen en voorzien van een massief houten rand. Massief hout wil kromtrekken: wij frezen daarom altijd gelakte stalen strippen in de deuren. Hier zie je van de buitenkant niets van, maar ze blijven zo wel gegarandeerd recht. Het door ons gebruikte hout wordt allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en is FSC gekeurd. Een waarborg voor duurzaam bosbeheer en alleen de allerbeste kwaliteit.

Wij leveren eiken kastdeuren in drie kwaliteiten: u kunt kiezen uit noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken kastdeuren. Rustiek eiken deuren kunnen daarbij ook in een zogenaamde fijnbezaagde uitvoering besteld worden: doordat de deuren met een lintzaag bewerkt worden krijgen ze een extra robuuste uitstraling. Deuren in een andere houtsoort zijn op aanvraag mogelijk: neem in dat geval even contact met ons op of kijk even bij het overzicht op onze website: klik hier.

 

 

 

noestvrij eiken kastdeuren op maat

noestvrij eiken kastdeuren op maat

 

Geen tijd of zin om de kastdeuren zelf verder af te werken ? Geen probleem: bestel ze gewoon kant en klaar !  

Wij gaan verder dan de meeste andere aanbieders: desgewenst frezen wij de benodigde sparingen voor de scharnieren er al voor u in en kunt u de kastdeuren ook al door ons met een beschermende houtolie of lak laten behandelen. Zo hoeft u de deuren alleen nog af te (laten) hangen. Het is ons om het even of het nou ‘gewone’ standaard deuren voor bijvoorbeeld een IKEA keuken moeten worden, of dat het hele kleine of hele grote deuren met afwijkende maten moeten worden: QATRINA levert ze allemaal op maat. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze noestvrij eiken kastdeuren op maat ?